RX 550 Valorant düşük FPS

Hocam işlemci kaynaklı olabilir, RX 550 var bende de 144e sabitleyip oynuyorum normalde, sabitlemezken 150-200 arası gidiyor.
Benim arkadaşımda GT 1030 İ5 3470 8 GB RAM var 200 FPS alabiliyor 1080p Yüksek ayarlarda.
Evet, CS:GO Valorant vs işlemciye yüklenen oyunlar bence arkadaşın ısınma sorunu olabilir FX serisi ısınan bir seri diye biliyorum.
Oyunda ısı değerleri Ekran kartı 50 derece İşlemci 57 derece.
RX550 driver kontrol edin uygulamadan işlemci ve ekran kartı ısı derecelerine bakın.
DDU ile hepsini kaldırıp tekrardan kurdum temiz kurulum yaptım yinede sorun var.

Valorant yeni güncellemelerden dolayı da olabilir bende normalde 200-220 civarı alıyordum sonra oyuna ara verdim 2 hafta önce 200 civarı alıyordum şimdi 170-180 değişiyor güncelleme veya Windows ile alakalıdır bence.

RAM Single Channel çalışıyor aynısından bir tane daha alırsan FPS az da olsa artar.

RAM Single Channel çalışıyor aynısından bir tane daha alırsan FPS az da olsa artar.
Yakın zamanda Dual Channel yapıcam ama şuanda FPS değerlerim çok düşük.
Bu sorunu çözen birisi yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…