Arkadaşlar, benim mevcut olarak ek güç çıkışı gerektirmeyen ASUS RX 550 Phoenix ve işlemci olarak Intel Pentium E6500 vardı. Ben her türlü yükte mevcut eski 300W PSU ile kullanıyordum ama işlemci düşük olduğundan darboğaz yapıyordu. Ben de etrafdımdaki bir arkadaştan Xeon E5450 aldım. Bana o güç kaynağın yetmez, sıkıntı yapar dedi. O yüzden CPU'yu taktım, ekran kartını çıkarttım sıkıntı yapmasın diye ve şu anlık PSU ihtiyacım var ama mevcut param 200-250 TL civari. Yakın bir zamanda bu parayı artırabileceğimi sanmıyorum yani bana PSU önerebilir misiniz bu fiyatlar civarında?
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!