RX 550 ve i3 2120 Sisteme PSU önerisi

Bütçe
1100-1400
Sistemim artık oyunlarıma yetmediği için geliştireceğim elimde huntkey 250w güç kaynağı var i3 2120 ve rx 550 için yeterli olurmu kasada fazladan güç kullanan bileşen yok bi tek dvd sürücüsü var atx anakart ile bu sistem için 250w yeterli olurmu

İşlemci: İ3 2120

Ekran kartı: Rx 550 msı ıtx 2gb oc edition

Anakart: Atx 1155 pin acer b75h2-ad oc desteği olmayan bi anakart ama oc yapmayı düşünmüyorum yada sonra anakart değiştirim önce bi sistemi almalıyım

Ram: 8gb tirx ddr3 1600mhz ram

Hdd:7200rpm Samsung 320gb

Tirx marka ram alınır mı bu arada?

Ram ve işlemci sıfır alıcam onun dışında ekran kartı ve anakart ikinci el alıcam bütçem çok sınırlı maalesef

Güç kaynağının resmi var üstünde etiket şöyle:

Dayanıklı ama verimli bi güç kaynağı mı bilmiyorum sistemimde hiçbir sorun olmadı ama ekran kartım hd 5450 anakart ecs nm70-i2 celeron 1037u 4gb ram bu sisteme sadece güç kaynağı yazan bi kaynak da yeter çünkü işlemci ekstra kablo olmadan çalışıyor

Son düzenleme:
Güç kaynağı yeterli gibi ama geleceğe yatırım için 450W veya 550W tavsiye ederim +80'li olursa iyi olur.
Güç kaynağı yeterli gibi ama geleceğe yatırım için 450W veya 550W tavsiye ederim +80'li olursa iyi olur.

RX 550 TDP değeri az olan bir kart diye biliyorum, RGB falan yoksa kasanızda yeterlidir bence.

Evet ama ben sistemi daha fazla geliştirirmiyim bilmiyorum geliştirsem bile çok sonra ben önceki sistemle neler oynadım bu sistem bana baya gider ama ilerde bütçe rahatlarsa güç kaynağını değiştirip rx 470 işlemci de en fazla i5 3570k alabilirim ama şuan sistemi alabilirim ama güç kaynağı ile bu sistemde sorun olmaz inşallah

RX 550 TDP değeri az olan bir kart diye biliyorum, RGB falan yoksa kasanızda yeterlidir bence.
Rgb fan vb hiçbişey yok bomboş kasa diyebiliriz sadece dvd sürücüsü ha bide önde 2.0 3tane usb girişi kulaklık hoparlör girişi sd card bide birkaç değişik giriş var bu bağlantıları önden yapmayı sağlayan cihazlar çok güç kullanmaz herhalde
Siz ileride değiştirmeyi düşünüyorsanız PSU'yu değiştirin bence.
Şuan değiştirmeme gerek yok ama dimi bu parçalar ile birlikte güç kaynağı alamam bütçe yetmez 250w alacağım sisteme yeter dimi rx 550 nin tdp si 50w i3 2120 nin 65w

Son düzenleme:

Evet şu anlık yeter size ileride değiştirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…