RX 550 ve i3-4160 darboğaz yapar mı?

vasquezzz

Decapat
Daha fazla  
  • Anakart: ASUS H81M-K
  • İşlemci: i3 4160 3.6GHz
  • 12 GB DDR3 RAM

BU sisteme RX 550 4 GB almayı düşünüyorum. Darboğaz yapar mı?

Oynayacağım oyunlar Forza Horizon 4, GTA 5, Rainbow Six, Valorant vs.

Not: Yanında 1920x1080 monitör de alacağım. Ona göre söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucu ucuna yeter. Darboğaz olur fakat rahatsız edecek derecede değil. Oyunlarda GPU kullanımı %90'lara kadar düşebilir.
Ben i5-2400 işlemci ile Valorant oynarken biraz darboğaz oluyordu ama R6 gibi oyunlarda sıkıntı çıkmaz.

Valorant'ta zaten darboğaz olur. FPS oyunlarında darboğaz normaldir. Neredeyse her sistem yapar. 5600X ve GT 730 tarzı bir sistem değilse tabii.

Darboğaz söz konusu değil rahatlıkla alabilirsiniz. Ama Forza Horizon 4 konusunda pek emin değilim darboğaz olmaz ama düşük FPS alabilirsiniz.

Darboğaz söz konusu değil rahatlıkla alabilirsiniz. Ama Forza Horizon 4 konusunda pek emin değilim darboğaz olmaz ama düşük FPS alabilirsiniz.
Darboğaz yoksa sıkıntı yok reis, zaten 150 200 fps beklemiyorum 40 50 keser beni, videolarına baktım 40 50 veriyor Ultra da
Herr sistem derken ne anlamda reis, tam anlamadım. Mesela şuan Bi rtx2060 alsam ona göre anakart vs. Yine darboğaz mı olacak

Arkadaşlar galiba hayatinizda hiç düşük işlemci ile oynamadiniz darboğaz denilen seyin olamsi icin i3 530'a RTX sistem falan takmaniz gerekmekte gerekirse bu videoyu izleyin kayıtta iken bile darboğaz yapmayan bir ekran kartidir RX 550

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…