RX 550 ve i3 550 sistem açılmıyor

Yzeely

Hectopat
İlk olarak hepinize selamlar. Bugün yeni bir ekran kartı aldım, RX 550 2 GB 64 Bit. Bu ekran kartını sistemine taktığımda bilgisayar açılmıyor, ekran kartını çıkardığımda ise bilgisayar açılıyor.

Sistemim:
P7H55M-LX anakart.
i3 550 @ 3.20GHz işlemci.
250W PSU.
4 GB RAM tek slot.

Korktuğum şey ekran kartının anakarta uymaması. Sizce neden açılmıyor bilgisayar? PSU yetersiz diye mi? Bir de ekran kartı anakarta uyumlu mu? Söylerseniz sevinirim.

Arkadaşların çoğu PSU yetersiz diyor ama 300Watt ile GTX 1060'ı hiçbir sıkıntı çıkmadan kullandım. Sizin yapacağınız şey önce sorunun kaynağını anlamanız. Aynı kartı başka kasada deneyin çalışmıyorsa. Sorun karttadır. Çalışırsa PC nizde yükseltme yoluna girebilirsiniz.

Arkadaşların çoğu PSU yetersiz diyor ama 300Watt ile GTX 1060'ı hiçbir sıkıntı çıkmadan kullandım. Sizin yapacağınız şey önce sorunun kaynağını anlamanız. Aynı kartı başka kasada deneyin çalışmıyorsa. Sorun karttadır. Çalışırsa PC nizde yükseltme yoluna girebilirsiniz.
1060 için 350 W iş görüyor zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı