Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
Çift Kanal DDR4, 2 DIMM 7./6. Jenerasyon Intel® Core™ İşlemcileri destekler Ses Gürültüsü Koruması ile Yüksek Kaliteli Ses Kapasitörleri Realtek® GbE LAN ile cFosSpeed Internet Accelerator Yazılımı Herşeyi ile yeni GIGABYTE™ APP Center, basit ve kolay kullanım Intel® Small Business Desteği
Ben de RX550 kullanıcısıyım. Ben Ryzen 3 1200 ile kullanıyorum.Bir sıkıntı yaşamadım.Ama galiba sizin işlemciniz biraz daha eski nesil. RX550 aldıktan 2-3 ay sonra Ryzen 3 1200 veya Ryzen 3 1200AF alabilirseniz(İndirimlerden vs) gayet tatlı olur.Onun dışında çok uzun kullanılmamalı bence.
Yeterli olur, söz konusu RX 570 veya daha üst seviye bir ekran kartı olsaydı hem PSU hem de işlemci limitine takılma ihtimaliniz yüksek olurdu, low profile modunda fazla elektrik çekmeyen RX550/560/GTX 1050 Ti gibi ekran kartlarının ek güç gereksinimi istemeyen pinsiz modelleri için elinizdeki güç kaynağı yeterlidir, sorun olmaz.
Yeterli olur, söz konusu RX 570 veya daha üst seviye bir ekran kartı olsaydı hem PSU hem de işlemci limitine takılma ihtimaliniz yüksek olurdu, Low profile modunda fazla elektrik çekmeyen RX550/560/GTX 1050 Ti gibi ekran kartlarının ek güç gereksinimi istemeyen pinsiz modelleri için elinizdeki güç kaynağı yeterlidir, sorun olmaz.