Uzun süre GPU eklemeyeceksen APU almanın mantığı yok. 9100F + RX 550 düşünebilirsin. Sadece RAM ekleyeceğini söylemişsin, demek ki CPU yükseltmesi de yapmayacaksın.
Uzun süre GPU eklemeyeceksen APU almanın mantığı yok. 9100F + GT 1030 düşünebilirsin. Sadece RAM ekleyeceğini söylemişsin, demek ki CPU yükseltmesi de yapmayacaksın.
Bizi bu hale düşürenler utansın. Nefret ettim coğrafyanın kader olmasından. Ben de uzun süre GPU eklememeyi düşünüyordum ama APU da bana göre değilmiş sanırım.
@Ricardo dostum, eğer ileride ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksan APU almanın mantığı yoktur. Sadece RAM yükseltebilirim demişsin, APU alınca zaten RAM'ini 16 GB çift kanal yapmak farz olur.
@Ricardo dostum, eğer ileride ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksan APU almanın mantığı yoktur. Sadece RAM yükseltebilirim demişsin, APU alınca zaten RAM'ini 16 GB çift kanal yapmak farz olur.
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı