RX 550 vs GTX 1050

fvz_krkyn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün bir konuya açıklık getirelim istiyorum, bildiğim kadarıyla GTX 1050, RX 550'den daha güçlü bir kart, fakat AMD sürücüsü ile FPS sayılarının arttığını biliyoruz. Yapılan testler ise genelde 3 yıllık, 1 yıllık vb. Sizin bu konu hakkında düşünceniz nedir? Stok RX550 4 GB, GTX1050 2 GB stok.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD sürücü ile kartı güçlendirme olayı var. 2017 hali ile, 2021 sürücüsü yüklenmiş hali çok farklı. Aynı zaman da, Forza Horizon gibi oyunlar da, AMD avantajı var. Kartı bizzat kullanıyorum. İlk sürücüsü ile son sürücüm arası dağlar kadar fark var. İlk aldığım zaman, çoğu oyun da ayar köklenmiyordu.

Merhaba arkadaşlar bugün bir konuya açıklık getirelim istiyorum, bildiğim kadarıyla GTX 1050, RX 550'den daha güçlü bir kart, fakat AMD sürücüsü ile FPS sayılarının arttığını biliyoruz. Yapılan testler ise genelde 3 yıllık, 1 yıllık vb. Sizin bu konu hakkında düşünceniz nedir? Stok RX550 4 GB, GTX1050 2 GB stok.
Hocam ben de Rx550 kullanıyorum. Amd sürücüsü ile fps nasıl artıyor ? Öğrenmek isterim. Ayrıca 1050nin daha fazla fps vereceğini düşünüyorum. Arkadaşının bilgisayarında bir şeyler eksik olabilir.

Hocam ben de RX550 kullanıyorum. AMD sürücüsü ile FPS nasıl artıyor? Öğrenmek isterim. Ayrıca 1050'nin daha fazla FPS vereceğini düşünüyorum. Arkadaşının bilgisayarında bir şeyler eksik olabilir.

Hocam sürücü güçlendirme var AMD kartlarda arkadaşımın bilgisayarı benimkiyks birebir aynı format vb. de attı. Oyunlarda ben Full ayarlarda oynayabilirken o oynayamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı