RX 5500 vs RX 590 vs 1660 Super

Bütçe
2500

İnoxNeo

Centipat
Bu 3 ekran kartı arasında git gel yaşıyorum ve benim bu işlerde bilgilerim zayıf.
1080P 144Hz monitör için sizce bu 3'lüden hangisi tatmin edici olur, tabii varsa başka bir ekran kartı bütün fikirlere açığım 2500'e kadar bütçe var.
Islemci: R5 1600.
Anakart: B450M S2H.

Bu arada oynadigim oyunlar; Apex Legends, PUBG, CS GO, Valorant, Fortnite.

Son düzenleyen: Moderatör:
1660 Super ile diğer iki ekran kartı kıyas olmaz. RX 5500 XT 8 GB modeli 1650 lira ile 1800 lira civarına bulunabiliyor. 1660 Super bir kademe daha iyi bir ekran kartı ve ona göre de fiyatı daha yüksek.
Bütçeniz de var, 1660 Super daha iyi olur.

1660 Super ile diğer iki ekran kartı kıyas olmaz. RX 5500 XT 8 GB modeli 1650 lira ile 1800 lira civarına bulunabiliyor. 1660 Super bir kademe daha iyi bir ekran kartı ve ona göre de fiyatı daha yüksek.
Bütçeniz de var, 1660 Super daha iyi olur.

Hocam galiba ti daha iyimis sizce bu ekran kartı olurmu ki?

Çok yakın performansları var. Super modelin VRAM'i daha iyi (ekran kartı belleği), Ti modelin GPU çekirdeği bir tık daha iyi. OpenGL sürümü Super 4.6, Ti model ise 4.5. Yine de Ti model ufak farkla daha üstün.
Hangisini tercih etseniz üzmez ve benzer performans alırsınız. Fiyatları aynı ise ben çekirdeğinin üstün olmasından dolayı Ti olanı seçerdim. Arada 100-200 TL civarı bile oynasa ucuz olanı alırdım.

Çok yakın performansları var. Super modelin VRAM'i daha iyi (ekran kartı belleği), Ti modelin GPU çekirdeği bir tık daha iyi. OpenGL sürümü Super 4.6, Ti model ise 4.5. Yine de Ti model ufak farkla daha üstün.
Hangisini tercih etseniz üzmez ve benzer performans alırsınız. Fiyatları aynı ise ben çekirdeğinin üstün olmasından dolayı Ti olanı seçerdim. Arada 100-200 TL civarı bile oynasa ucuz olanı alırdım.
Palit nVIDIA GTX1660Ti DUAL 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bunun siparişini verdim hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı