B Berat Kılıç Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Merhaba RX 5500 XT 4 GB ekran kartım var. Bu ekran kartına darboğaz yapmayacak işlemci arıyorum önerileriniz var mıdır?
Merhaba RX 5500 XT 4 GB ekran kartım var. Bu ekran kartına darboğaz yapmayacak işlemci arıyorum önerileriniz var mıdır?
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 27 Şubat 2023 #2 Berat Kılıç dedi: Merhaba RX 5500 XT 4 GB ekran kartım var. Bu ekran kartına darboğaz yapmayacak işlemci arıyorum önerileriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Anakart nedir? Bütçeyi biz mi belirliyoruz?
Berat Kılıç dedi: Merhaba RX 5500 XT 4 GB ekran kartım var. Bu ekran kartına darboğaz yapmayacak işlemci arıyorum önerileriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Anakart nedir? Bütçeyi biz mi belirliyoruz?
B Berat Kılıç Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #3 Süleyman Pro dedi: Anakart nedir? Bütçeyi biz mi belirliyoruz? Genişletmek için tıkla... Anakart: A320M-A Pro. Bütçe daha belli değil maalesef.
Süleyman Pro dedi: Anakart nedir? Bütçeyi biz mi belirliyoruz? Genişletmek için tıkla... Anakart: A320M-A Pro. Bütçe daha belli değil maalesef.