kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #11 doguutetik dedi: HDMİ kablosuyla alakalı olduğunu sanmıyorum ama deneme şansınız varsa başka bir kabloyla deneyin. Genişletmek için tıkla... Masadan biraz sert kalktığımda ekran 3-4 saniye siyah oluyor sonradan düzeliyor. Yarın yeni bir HDMI kablosu ile deneyeceğim.
doguutetik dedi: HDMİ kablosuyla alakalı olduğunu sanmıyorum ama deneme şansınız varsa başka bir kabloyla deneyin. Genişletmek için tıkla... Masadan biraz sert kalktığımda ekran 3-4 saniye siyah oluyor sonradan düzeliyor. Yarın yeni bir HDMI kablosu ile deneyeceğim.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 6 Mart 2021 #12 Bahsettiğiniz var değeri muhtemelen işlemci kaynaklı. Windows'u güncel tutun ve chipset sürücünüzü güncelleyin. Bir de öyle deneyin.
Bahsettiğiniz var değeri muhtemelen işlemci kaynaklı. Windows'u güncel tutun ve chipset sürücünüzü güncelleyin. Bir de öyle deneyin.
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #13 Erenyldrr dedi: OC yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Normal fps im düştü sistem 3 aylık,haftanın 1 günü kasayı temizliyorum. OC yapmadan düzeltilebilir diye düşünüyorum,ama çözüm bulamazsam deneyeceğim.
Erenyldrr dedi: OC yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Normal fps im düştü sistem 3 aylık,haftanın 1 günü kasayı temizliyorum. OC yapmadan düzeltilebilir diye düşünüyorum,ama çözüm bulamazsam deneyeceğim.
D doguutetik Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 6 Mart 2021 #14 kralin dedi: Normal fps im düştü sistem 3 aylık,haftanın 1 günü kasayı temizliyorum. OC yapmadan düzeltilebilir diye düşünüyorum,ama çözüm bulamazsam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar ne alemde ?
kralin dedi: Normal fps im düştü sistem 3 aylık,haftanın 1 günü kasayı temizliyorum. OC yapmadan düzeltilebilir diye düşünüyorum,ama çözüm bulamazsam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar ne alemde ?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 6 Mart 2021 #15 kralin dedi: Masadan biraz sert kalktığımda ekran 3-4 saniye siyah oluyor sonradan düzeliyor. Yarın HDMI kablosu ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bir videoda DP kablosu bozuk FPS ondan düşük normalde iki katı gibi bir şey duymuştum şu an düşününce belki olabilir.
kralin dedi: Masadan biraz sert kalktığımda ekran 3-4 saniye siyah oluyor sonradan düzeliyor. Yarın HDMI kablosu ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bir videoda DP kablosu bozuk FPS ondan düşük normalde iki katı gibi bir şey duymuştum şu an düşününce belki olabilir.
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #16 doguutetik dedi: Sıcaklıklar ne alemde ? Genişletmek için tıkla... CS:GO ölüm maçında max 65 dereceyi gördüm.
doguutetik dedi: Sıcaklıklar ne alemde ? Genişletmek için tıkla... CS:GO ölüm maçında max 65 dereceyi gördüm.
D doguutetik Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 6 Mart 2021 #17 kralin dedi: CS:GO ölüm maçında max 65 dereceyi gördüm. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin alt çekirdeklerini kontrol eder misin oyun oynarken %100 olan çekirdek var mı ?
kralin dedi: CS:GO ölüm maçında max 65 dereceyi gördüm. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin alt çekirdeklerini kontrol eder misin oyun oynarken %100 olan çekirdek var mı ?
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #18 doguutetik dedi: İşlemcinin alt çekirdeklerini kontrol eder misin oyun oynarken %100 olan çekirdek var mı ? Genişletmek için tıkla... Nereden bakabileceğimi bilmiyorum
doguutetik dedi: İşlemcinin alt çekirdeklerini kontrol eder misin oyun oynarken %100 olan çekirdek var mı ? Genişletmek için tıkla... Nereden bakabileceğimi bilmiyorum
D doguutetik Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 6 Mart 2021 #19 kralin dedi: Nereden bakabileceğimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... MSİ Afterburner ile bakabilirsin internette videoları mevcut.
kralin dedi: Nereden bakabileceğimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... MSİ Afterburner ile bakabilirsin internette videoları mevcut.
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #20 The Theseus dedi: Aynı haritada mı acaba? Çünkü Op haritaları farklı düşük olması normal. Genişletmek için tıkla... Haritanın her bölgesinde farklı bir fps değeri alıyorum. Eskiden tüm haritaları maçtan önce indirme kodu gibi birşey okumuştum. Alakası olabilir mi?
The Theseus dedi: Aynı haritada mı acaba? Çünkü Op haritaları farklı düşük olması normal. Genişletmek için tıkla... Haritanın her bölgesinde farklı bir fps değeri alıyorum. Eskiden tüm haritaları maçtan önce indirme kodu gibi birşey okumuştum. Alakası olabilir mi?