RX 5500 XT 8 GB ile ETH Kazancı Kaç TL Olur?

Makaleler
4
Yer
Akihabara
İnternetten baktığım kadarıyla yapıyorum. LolMiner ile Ethermine kazıp, Binance ETH cüzdanıma yönlendiriyorum. Aylık kazancım ne kadar olur? Değerler aşağıda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güç limitini %50 düşürüp fan hızını %42 civarına sabitledim. Kart 67W tüketip 26.25Mh/s kazı yapıyor.

Şu şekilde hesaplayalım, 4 Şubat 04:30 civarında mining işine girdim bu kartla. O zamandan beridir bilgisayar hep açık ama internet kesintilerinden dolayı toplam 8-9 saat kesinti olmuştur. Tam 1 hafta olmuş neredeyse ve ben 21.32 dolar kazanmışım. Değerleriniz iyi ama nedense benim kartımdan daha fazla elektrik harcıyor sizin kartınız.
RX 5500XT 8GB ETH Mining Değerleri

Core voltaj ayarlamamıştım. Sizinki gibi düşürdüm benim de 56W'a düştü şu an.
Yeni değerler:

Bir haftalık güncelleme:

ETH kazancı hesaplama sitesine göre oranla fazla bile kazdım. Üstelik 24 saat çalıştırmıyorum, bazı zamanlar oyuna giriyorum. Fan hızı otomatikte sıcaklıklar 61 dereceyi geçmiyor.
Bir haftalık gelir:

Son düzenleme:
Az önce güncelledim. Gayet iyi şimdilik ancak ethermine.org 0.01 ve üstü 0.1 altı ödemeleri 14 günde bir gönderiyor sanırım. Bir hafta sonra yaklaşık 275TL kazanç sağlayacağım.

Faturayı düşsek kemiksiz 500 TL civarı sanırım. İyi para. O zamanlar 1650S alanlar Minecraft'ta çukur kazıyordur şimdi.

Nasıl gidiyor sonunda beni de başlatacaksınız @isimsizkahraman @Femto
Hocam şu an 14 gün olmak üzere, kesinti sürelerini hesapladım, yaklaşık 1.5 gün kazım yapamadım ben. Şu şekilde göstereyim 14 günlük kazancımı. Bir de kart sadece 60W güç harcıyor, çok mutlu ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…