RX 5500 XT 8 GB ve i3-10100F kaç sene götürür?

Kelemen

Hectopat
Daha fazla  
RX 5500 XT 8 GB ve i3-10100F AAA seviyedeki oyunları kaç sene boyunca çalıştırır?

Ultra istiyorsan AAA için maksimum 2021 oyunlarını oynayabilirsin. Şu an RDR2, Cyberpunk 2077 gibi oyunları mesela ultrada akıcı oynayamayabilirsin. En az 5 sene ayar fark etmeksizin kullanabilirsin.

1 2 yıl AAA oyunlardan yüksek ayarlar falan yaparsın daha sonraki yıllarda kısmaya başlarsınız ayarları. Ama genellikle Online falan oynuyorsanız bir 5 sene falan rahat götürür.

Ultra istiyorsan AAA için maksimum 2021 oyunlarını oynayabilirsin. Şu an RDR2, Cyberpunk 2077 gibi oyunları mesela ultrada akıcı oynayamayabilirsin. En az 5 sene ayar fark etmeksizin kullanabilirsin.

RDR2'de Hardware Unboxed kanalının ayarları, Cyberpunk 2077'de de kendi ayarlarımla yüksek grafik kalitesinde 60 FPS ortalamasını alıyorum. İki oyun da optimizasyon olarak anormal. Yine de yeni konsollarla beraber bu seviyede kartları gömecek AAA oyunlar görebiliriz PC'de artık.

Hocam konsolcu adamım ben senelerdir 30 FPS civarı oyun oynuyorum Beni en düşük ayarlarda 30 FPS altına düşürmesin yeter. 30 FPS altını görmeden AAA oyunlar kaç sene gider tahmini olarak?

Eğer sistemi daha almadıysan R3 3100'ler 1000 TL civarına inmiş B450 anakart ile gayet güzel performans alırsın.

Hatta Trendyol'da 899 TL'ye düşmüş.

Pasmark testine ne kadar güvenilir bilemem ama R3 3100 ile i3 10100F arasında neredeyse dağlar kadar fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…