ashsekbasi Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 205 Çözümler 2 11 Temmuz 2025 #1 Ekran kartında da BIOS Update oldugunu öğrendim ama bilmediğim için sizlerden benim ekran kartıma en uygun Update linkini atmanızı istedim. Yardımcı olabilecek var mı? Ekran kartım: Radeon RX 5500 XT. Sapphire tec. Lim. Navi 14XTX. GDDR6. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
Ekran kartında da BIOS Update oldugunu öğrendim ama bilmediğim için sizlerden benim ekran kartıma en uygun Update linkini atmanızı istedim. Yardımcı olabilecek var mı? Ekran kartım: Radeon RX 5500 XT. Sapphire tec. Lim. Navi 14XTX. GDDR6.
ilker demirel Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 42 11 Temmuz 2025 #2 Merhaba hocam Rehber: Ekran Kartı BIOS Güncelleme bu konuya bakabilirsin
ashsekbasi Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 205 Çözümler 2 11 Temmuz 2025 #3 ilker demirel dedi: Merhaba hocam Rehber: Ekran Kartı BIOS Güncelleme bu konuya bakabilirsin Genişletmek için tıkla... biraz okudumda ciddi anlamda riskli gibi gozukuyor anlamayan birisi olarak yapmamam daha mantıklı gibi
ilker demirel dedi: Merhaba hocam Rehber: Ekran Kartı BIOS Güncelleme bu konuya bakabilirsin Genişletmek için tıkla... biraz okudumda ciddi anlamda riskli gibi gozukuyor anlamayan birisi olarak yapmamam daha mantıklı gibi