Selamlar böyle ekran kıtlığı olduğu dönemde RX 5500 XT'ler kalmış bende almayı düşünüyorum normalde RX 5600 XT alacaktım ancak stok olmadığı için alamadım RX 5500XT almayı düşünüyorum stok sorunu bittikten sonra 5700'e yükseltme yaparım kafasına girmeye başladım sizce mantıklı mı? Önerilerinizi bekliyorum.
MSI AMD Radeon RX 5500 XT Mech OC 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
MSI AMD Radeon RX 5500 XT Mech OC 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
@FalcoNN231 alabilirsin. Şu ısınma sorunu biraz şehir efsanesine döndü gibi birisi söyledi yayıldı. Geçenlerde 1-2 videosunu izlemiştim ideal duruyordu. Üyelikler işine yarayacaksa tabii ASUS'u da alabilirsin.
@FalcoNN231 alabilirsin. Şu ısınma sorunu biraz şehir efsanesine döndü gibi birisi söyledi yayıldı. Geçenlerde 1-2 videosunu izlemiştim ideal duruyordu. Üyelikler işine yarayacaksa tabii ASUS'u da alabilirsin.
Intel Core i5-10400F 2.9 GHz LGA1200 12 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.