A ahmet0618 Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 33 21 Ekim 2020 #1 MSI marka RX 5500XT Mech ekran kartımda Coil Whine sorunu vardı ve servispoint'e gönderdim. Benchmark testi yapıp göndermişler, Coil Whine sorunu yok demişler. Bizim duyduğumuz sesi teknik personel duymuyor mu, bu nasıl bir iş? MSI pişmanlıktır.
MSI marka RX 5500XT Mech ekran kartımda Coil Whine sorunu vardı ve servispoint'e gönderdim. Benchmark testi yapıp göndermişler, Coil Whine sorunu yok demişler. Bizim duyduğumuz sesi teknik personel duymuyor mu, bu nasıl bir iş? MSI pişmanlıktır.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #2 Tüketici hakem heyetine vermeyi denediniz mi ?
A ahmet0618 Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 33 21 Ekim 2020 #3 Grkn00 dedi: Tüketici hakem heyetine vermeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kart bugün geldi ancak tüketici hakem heyetine nasıl başvuracağım hakkında bir bilgim yok. aile çalıştığı için başvurmak biraz zor görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
Grkn00 dedi: Tüketici hakem heyetine vermeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kart bugün geldi ancak tüketici hakem heyetine nasıl başvuracağım hakkında bir bilgim yok. aile çalıştığı için başvurmak biraz zor görünüyor.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 21 Ekim 2020 #4 Ses PSU'nuzdan kaynaklı olabilir. Çoğu PSU ekran kartında sese neden oluyor. Ya da direk ses PSU'dadır.
Ses PSU'nuzdan kaynaklı olabilir. Çoğu PSU ekran kartında sese neden oluyor. Ya da direk ses PSU'dadır.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #5 E devlet üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
A ahmet0618 Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 33 21 Ekim 2020 #6 FurkanxdTR dedi: Ses PSU'nuzdan kaynaklı olabilir. Çoğu PSU ekran kartında sese neden oluyor. Ya da direk ses PSU'dadır. Genişletmek için tıkla... Sesin ekran kartından geldiğine eminim. Sadece ekran kartına yük binince rahatsız edici ses geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
FurkanxdTR dedi: Ses PSU'nuzdan kaynaklı olabilir. Çoğu PSU ekran kartında sese neden oluyor. Ya da direk ses PSU'dadır. Genişletmek için tıkla... Sesin ekran kartından geldiğine eminim. Sadece ekran kartına yük binince rahatsız edici ses geliyor.
ElJimanstiko Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2020 #7 ahmet0618 dedi: Sesin ekran kartından geldiğine eminim. Sadece ekran kartına yük binince rahatsız edici ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Durum nedir hocam? MSI ekran kartında aynı sorunu yaşıyorum ve servise göndermeyi düşünüyorum.
ahmet0618 dedi: Sesin ekran kartından geldiğine eminim. Sadece ekran kartına yük binince rahatsız edici ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Durum nedir hocam? MSI ekran kartında aynı sorunu yaşıyorum ve servise göndermeyi düşünüyorum.
A ahmet0618 Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 33 8 Aralık 2020 #8 ElJimanstiko dedi: Durum nedir hocam? MSI ekran kartında aynı sorunu yaşıyorum ve servise göndermeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benchmark testine sokup geri gönderdiler kulaklık takınca duymuyorum sadece yük bindiğinde oluyor
ElJimanstiko dedi: Durum nedir hocam? MSI ekran kartında aynı sorunu yaşıyorum ve servise göndermeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benchmark testine sokup geri gönderdiler kulaklık takınca duymuyorum sadece yük bindiğinde oluyor