RX 5500 XT ekran kartlı sistem ne kadar eder?

VbenZ

Hectopat
Yer
LosSantos
Daha fazla  
Dostlar 15 gün sonra kasamı satıp güncel bir sisteme geçmek istiyorum, bu yüzden kasamın fiyatını öğrenmem gerek. Ayrıca bu sistemi satıp üstüne 2-3K para koyarak güzel bir bilgisayar alabilir miyim?

Bileşenler;
PowerColor RX 5500 XT 4 GB.
Intel i3 10100F.
ASUS Prime H410M-F
Crucial Ballistix 8(X2)GB 3000MHz DDR4.
Patriot Burst 480GB.
Kasa ve PSU GameGaraj markasının, modelini bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar 15 gün sonra kasamı satıp güncel bir sisteme geçmek istiyorum, bu yüzden kasamı satacağım. Ayrıca bu sistemi satıp üstüne 2-3K para koyarak güzel bir bilgisayar alabilir miyim?

Bileşenler;
Intel i3 10100F.
ASUS Prime H410M-F
Patriot Burst 480GB.

2 ila 3 k üstüne koyarsan bence yine bu seviyede alırsın sisteminiz şu an güncel ve 2 sene daha sıkıntısız götürür.

O parayla sistemi güncellemem daha iyi mi olur?

Evet daha iyi olur ekran kartı, işlemci anakartı satarak böyle bir şey yapabilirsiniz.

Evet daha iyi olur ekran kartı, işlemci anakartı satarak böyle bir şey yapabilirsiniz.
Sistemimdeki işlemci,anakart ve ekran kartı için bir fiyatlandırma yapabilir misin?

Dostlar 15 gün sonra kasamı satıp güncel bir sisteme geçmek istiyorum, bu yüzden kasamın fiyatını öğrenmem gerek. Ayrıca bu sistemi satıp üstüne 2-3K para koyarak güzel bir bilgisayar alabilir miyim?

Bileşenler;
Intel i3 10100F.
ASUS Prime H410M-F
Patriot Burst 480GB.

Hocam size bir soru sormak istiyorum. Bende GameGaraj'dan aldım kasayı. Benim PSU'da sorun var. GameGaraj'ın çoğu sisteminde kendi psusunu kullanıyor. Benimki bazen çok ses yapıyor arızalı. Sizde de bu sorun var mı?

Hocam size bir soru sormak istiyorum. Bende GameGaraj'dan aldım kasayı. Benim PSU'da sorun var. GameGaraj'ın çoğu sisteminde kendi psusunu kullanıyor. Benimki bazen çok ses yapıyor arızalı. Sizde de bu sorun var mı?
Hayır, PSU'dan herhangi bir ses duymuyorum.

O sistemde tek ekran kartı değişikliği de yapılabilir amaç oyun ise. Tabii daha üst kartlar hedefleniyorsa 10100F kurtarmayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı