RX 5500 XT i5-10400F sistem yükseltme önerisi

f4rusa

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, aşağıda sistem bilgilerimi yazdım. Bu sistemi fiyat/performans olarak en iyi nasıl yükseltebilirim? Eğer rehber videosu var ise onları da izlerim tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz
Anakart B460M-A PRO (MS-7C88)
RAM : 16,0 GB
Ekran Kartı : Radeon RX 5500 XT

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    221,3 KB · Görüntüleme: 24
Yavaş yavaş yükseltme gibi bir planınız varsa eğer önce ekran kartından başlayın. Ondan sonra sırasıyla işlemci, ssd (eğer depolama yetersizse veya hızı düşükse 2.öncelik bu olsun), anakart olarak devam edebilirsiniz veya 2.elden komple sistemi okutup sıfır bir sistem alabilirsiniz.

İlk hedef ekran kartı olssun bütçe varsa komple sıfırdan sistem almak daha mantıklı.
Yavaş yavaş yükseltme gibi bir planınız varsa eğer önce ekran kartından başlayın. Ondan sonra sırasıyla işlemci, ssd (eğer depolama yetersizse veya hızı düşükse 2.öncelik bu olsun), anakart olarak devam edebilirsiniz veya 2.elden komple sistemi okutup sıfır bir sistem alabilirsiniz.
Tavsiye bir ekran kartınız var mı bütçem 10-15k arası. Teşekkürler

Merhabalar, aşağıda sistem bilgilerimi yazdım. Bu sistemi fiyat/performans olarak en iyi nasıl yükseltebilirim? Eğer rehber videosu var ise onları da izlerim tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz
Anakart B460M-A PRO (MS-7C88)
RAM : 16,0 GB
Ekran Kartı : Radeon RX 5500 XT
Ekran kartını değiştir yeterli kalmayabilir. RX6600 veya RX6600 XT alın. Sonra işlemciyi değiştirirsiniz.

Normalde 4060 Ti önerirdim fakat o işlemciye deli gibi darboğaz yapar ve işlemciyi ne zaman yükselteceğiniz belirsiz. Eğer kısa sürede yükseltirim diyorsanız Amazon.com.tr şu ekran kartı iyi yoksa RX 6600 XT alıp kalan parayla işlemci bakmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı