RoqqoT Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 81 24 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve son parça olarak ekran kartı kaldı. Sizce RX 5500 XT için hangi marka alınmalı? Aklımda bu model var. SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve son parça olarak ekran kartı kaldı. Sizce RX 5500 XT için hangi marka alınmalı? Aklımda bu model var. SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #3 RoqqoT dedi: Arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve son parça olarak ekran kartı kaldı. Sizce RX 5500 XT için hangi marka alınmalı? Aklımda bu model var. SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Pulse çok iyi bir model. Çok ısınmadığı için ekstra para vermen gereken bir kart değil 5500XT o sebeple tek fanlı model de alsan kurtarır.
RoqqoT dedi: Arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve son parça olarak ekran kartı kaldı. Sizce RX 5500 XT için hangi marka alınmalı? Aklımda bu model var. SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Pulse çok iyi bir model. Çok ısınmadığı için ekstra para vermen gereken bir kart değil 5500XT o sebeple tek fanlı model de alsan kurtarır.
Murat546100 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #4 RoqqoT dedi: Arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve son parça olarak ekran kartı kaldı. Sizce RX 5500 XT için hangi marka alınmalı? Aklımda bu model var. SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Sapphire iyi marka güzel hoş ben Sapphire den midir bilemem ama bayağı çektim ve hala çekiyorum msi bakmanı tavsiye ediyorum.
RoqqoT dedi: Arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve son parça olarak ekran kartı kaldı. Sizce RX 5500 XT için hangi marka alınmalı? Aklımda bu model var. SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Sapphire iyi marka güzel hoş ben Sapphire den midir bilemem ama bayağı çektim ve hala çekiyorum msi bakmanı tavsiye ediyorum.