Zyhu Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 19 Aralık 2020 #11 elfen lied dedi: Darboğaz konusuna inerseniz Ryzen 3700X'de darboğaz yapıyor. Bu sizin sistemden ne beklediğinize bakar. Genişletmek için tıkla... Sea of thieves, GTA 5, Assassin's Creed serisi ve Battlefield serilerini oynamayı düşünüyorum. Akıcılıkta sorun yaşar mıyım?
elfen lied dedi: Darboğaz konusuna inerseniz Ryzen 3700X'de darboğaz yapıyor. Bu sizin sistemden ne beklediğinize bakar. Genişletmek için tıkla... Sea of thieves, GTA 5, Assassin's Creed serisi ve Battlefield serilerini oynamayı düşünüyorum. Akıcılıkta sorun yaşar mıyım?
elfen lied Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 457 19 Aralık 2020 #12 Zyhu dedi: Sea of Thieves, GTA 5, Assassin's Creed serisi ve Battlefield serilerini oynamayı düşünüyorum. Akıcılıkta sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hiç zannetmem hocam ki isterseniz emin olmak için YouTube'dan da aratabilirsiniz test videoları yabancı sitelerde illaki vardır.
Zyhu dedi: Sea of Thieves, GTA 5, Assassin's Creed serisi ve Battlefield serilerini oynamayı düşünüyorum. Akıcılıkta sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hiç zannetmem hocam ki isterseniz emin olmak için YouTube'dan da aratabilirsiniz test videoları yabancı sitelerde illaki vardır.