Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 7 Mart 2021 #21 Sadece empati anlamında söyledim, gerisi size kalmış.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #22 Ethereum (ETH) Madenciliği Bitiyor Mu? Geliştiriciler Temmuz 2021'i İşaret Etti! Son zamanlarda Ethereum'un ölçeklenebilirlik sorunları ile başı dertte. Sayısız kripto para projesi Ethereum ağında hizmet verdiği için ağda ciddi bir www.bitcoinsistemi.com O adi miningcilerden kurtulacağız arkadaşlar az sabredin.
Ethereum (ETH) Madenciliği Bitiyor Mu? Geliştiriciler Temmuz 2021'i İşaret Etti! Son zamanlarda Ethereum'un ölçeklenebilirlik sorunları ile başı dertte. Sayısız kripto para projesi Ethereum ağında hizmet verdiği için ağda ciddi bir www.bitcoinsistemi.com O adi miningcilerden kurtulacağız arkadaşlar az sabredin.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #23 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ethereum (ETH) Madenciliği Bitiyor Mu? Geliştiriciler Temmuz 2021'i İşaret Etti! Son zamanlarda Ethereum'un ölçeklenebilirlik sorunları ile başı dertte. Sayısız kripto para projesi Ethereum ağında hizmet verdiği için ağda ciddi bir www.bitcoinsistemi.com O adi miningcilerden kurtulacağız arkadaşlar az sabredin. Genişletmek için tıkla... Adamlara niye adi dedin ki şimdi.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ethereum (ETH) Madenciliği Bitiyor Mu? Geliştiriciler Temmuz 2021'i İşaret Etti! Son zamanlarda Ethereum'un ölçeklenebilirlik sorunları ile başı dertte. Sayısız kripto para projesi Ethereum ağında hizmet verdiği için ağda ciddi bir www.bitcoinsistemi.com O adi miningcilerden kurtulacağız arkadaşlar az sabredin. Genişletmek için tıkla... Adamlara niye adi dedin ki şimdi.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 7 Mart 2021 #24 Sıfırına oranlamak gerekir. Evet, çok fazla bu fiyatlar ama zararını siz çekecek değilsiniz bu saçma piyasada. 3000'den aşağı vermezdim ben olsam.
Sıfırına oranlamak gerekir. Evet, çok fazla bu fiyatlar ama zararını siz çekecek değilsiniz bu saçma piyasada. 3000'den aşağı vermezdim ben olsam.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #25 CQBRAREİS dedi: Adamlara niye adi dedin ki şimdi. Genişletmek için tıkla... Tüm miningcileri genelleyemem haklısınız. Ama çoğu sadece para kazanmasına bakıyor etkileri adamları ilgilendirmiyor. Onlara hitaben dedim.
CQBRAREİS dedi: Adamlara niye adi dedin ki şimdi. Genişletmek için tıkla... Tüm miningcileri genelleyemem haklısınız. Ama çoğu sadece para kazanmasına bakıyor etkileri adamları ilgilendirmiyor. Onlara hitaben dedim.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 7 Mart 2021 #26 2.5 bin lira da etmez, 4 bin lira da etmez. 3 bin tam ideal.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #27 jax teller fanboyu dedi: 2.5 bin lira da etmez, 4 bin lira da etmez. 3 bin tam ideal. Genişletmek için tıkla... En kötü zarar etmeden satayım yeter bana.
jax teller fanboyu dedi: 2.5 bin lira da etmez, 4 bin lira da etmez. 3 bin tam ideal. Genişletmek için tıkla... En kötü zarar etmeden satayım yeter bana.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 7 Mart 2021 #28 Hamza Ensar Sağlam dedi: En kötü zarar etmeden satayım yeter bana. Genişletmek için tıkla... 3500'den başlat, 3000 altına garanti inme. Ben olsam 3250'ye verirdim. Bu devirde kim 2500 TL fiyatına 5500 veriyormuş? Hadi oradan canım, bir de daha yepyeni.
Hamza Ensar Sağlam dedi: En kötü zarar etmeden satayım yeter bana. Genişletmek için tıkla... 3500'den başlat, 3000 altına garanti inme. Ben olsam 3250'ye verirdim. Bu devirde kim 2500 TL fiyatına 5500 veriyormuş? Hadi oradan canım, bir de daha yepyeni.