RX 5500 XT mi GTX1650S mi?

MSI RX 5700 XT Gaming X var bende. Son güncellemesini yükledim ve sorunsuz çalışıyor. Herkes de sorun yok.

Konuya gelince bana göre NVIDIA almanı tavsiye ederim. AMD'de sorun yaşayan çok kişi var.

MSI RX 5700 XT Gaming X var bende. Son güncellemesini yükledim ve sorunsuz çalışıyor. Herkes de sorun yok.

Konuya gelince bana göre NVIDIA almanı tavsiye ederim. AMD'de sorun yaşayan çok kişi var.
Hocam bazılarında olup bazılarında olmamasının tek sebebi herkesin farklı türde oyunlar oynaması veya farklı programlar kullanması. Dünya genelinde bir çok forumda yada reddit de yine bazı sorunların olduğu yazılıyor.

Hocam kendiniz konu açmışsınız driver sorunu diye. Yeni güncellemelerle düzelme yok. Biraz uzun test edin yine hata yine hata.

Açtım evet, yanılmıyorsam Nisan ayında o sürücü sorunuydu sonrasında kalıcı olarak düzeldi. O zamandan bugüne 3,5 yıllık Dark marka dandik güç kaynağının ve bozuk HP HDMI kablosunun sorunlarını çıkarırsam tamamen temiz bir kart.

Tahminimce Haziran'dan itibaren yayınlanan tüm sürücülerle uyumlu 5500 XT. Kullanan diğer kişilere de sorabilirsin. Tek bildiğim sorun MSI Gaming X modellerinde normalden yüksek frekanstan kaynaklı oluşan wattman var ama bu diğer modellerde mevcut değil. Üretici hatası diyelim.

Ben oynadıklarımın listesini paylaşayım sizlerle.

Metro Exodus - Valorant - League of Legends - Sniper Elite 4 - GTA 5 - Control - Witcher 3 - CS:GO - PUBG - genshin impact - Injustice 2 - Watch dog 2 - Shadow of war -Resident Evil 7 - Dying Light - Left 4 Dead 2 - Dead cells - Max Payne 3 - Rise of the Tomb Raider - ryse son of Rome - sunset OverDrive - Wolfenstein the New order - Wolfenstein the old blood - worms W. M.D - Grid - Far Cry 5 - Batman ve BioShock serisi.

Uzun lafın kısası benim kartta sorun yok; ancak birçok kişi de sorun yaşıyor. Risk almamak en doğrusu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…