takmawing Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 44 5 Haziran 2021 #1 Ayarlar resimdeki gibidir. Teşekkürler. Dosya Ekleri Adsız.jpg 90,4 KB · Görüntüleme: 136
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.453 Makaleler 3 Çözümler 58 5 Haziran 2021 #2 Core ile oynamanıza gerek yok. 5500XT'de pek farketmiyor Core ayarları. Fan ayarlarını da sıcaklığa göre ayarlarsanız, bir sıkıntı yok.
Core ile oynamanıza gerek yok. 5500XT'de pek farketmiyor Core ayarları. Fan ayarlarını da sıcaklığa göre ayarlarsanız, bir sıkıntı yok.
whatsername21 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.569 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 Her şeyden önce gpu iş yükünü ekran kartı seçeneğinden bilgi işleme çevirin.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.453 Makaleler 3 Çözümler 58 5 Haziran 2021 #4 whatsername21 dedi: Her şeyden önce gpu iş yükünü ekran kartı seçeneğinden bilgi işleme çevirin. Genişletmek için tıkla... 5500XT'de o ayar yok.
whatsername21 dedi: Her şeyden önce gpu iş yükünü ekran kartı seçeneğinden bilgi işleme çevirin. Genişletmek için tıkla... 5500XT'de o ayar yok.
takmawing Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 44 5 Haziran 2021 #5 emircanunlts dedi: Core ile oynamanıza gerek yok. 5500XT'de pek farketmiyor Core ayarları. Fan ayarlarını da sıcaklığa göre ayarlarsanız, bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Normal kullanımımda wattman hatası almıyordum fakat bu şekilde aldım nedeni nedir acaba?
emircanunlts dedi: Core ile oynamanıza gerek yok. 5500XT'de pek farketmiyor Core ayarları. Fan ayarlarını da sıcaklığa göre ayarlarsanız, bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Normal kullanımımda wattman hatası almıyordum fakat bu şekilde aldım nedeni nedir acaba?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.453 Makaleler 3 Çözümler 58 5 Haziran 2021 #6 takmawing dedi: Normal kullanımımda wattman hatası almıyordum fakat bu şekilde aldım nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, hangi ayarı yaptığınızda aldınız Wattman ?
takmawing dedi: Normal kullanımımda wattman hatası almıyordum fakat bu şekilde aldım nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, hangi ayarı yaptığınızda aldınız Wattman ?
takmawing Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 44 5 Haziran 2021 #7 emircanunlts dedi: Nasıl yani, hangi ayarı yaptığınızda aldınız Wattman ? Genişletmek için tıkla... Paylaştığım resimdeki ayarlarla.
emircanunlts dedi: Nasıl yani, hangi ayarı yaptığınızda aldınız Wattman ? Genişletmek için tıkla... Paylaştığım resimdeki ayarlarla.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.453 Makaleler 3 Çözümler 58 5 Haziran 2021 #8 takmawing dedi: Paylaştığım resimdeki ayarlarla. Genişletmek için tıkla... Sol üstte yaptığınız voltaj ayarlarını kapatın. Onlara gerek yok. Onları kapatırsanız düzelir.
takmawing dedi: Paylaştığım resimdeki ayarlarla. Genişletmek için tıkla... Sol üstte yaptığınız voltaj ayarlarını kapatın. Onlara gerek yok. Onları kapatırsanız düzelir.