Bunu arkadaşın attığını alırım fakat şu an alamam 2540 TL imkanı yok veremem ayrıca sistem topluyorum onların bütçesiyle Max 3000 TL geçemem.
Ve bu oyunlar sistemi ne kadar yorar.
Wolfenstein youngblood.
Rainbow Six Siege.
CS:GO.
Fortnite.
LoL.
Valorant.
GTA V.
AC Odyssey.
Shadoe of the Tomb Raider.
Rise of the Tomb Raider.
AC Origins.
Star Wars batllefront 2.
Oynadığım oyunlar aslında eğer RX 5500XT bunlara yetrse 1660S almaya zorlamayacağım.
Kendi ekran kartım GTX 1070 Ti fanları çalışmıyor kart 90 derece oldu onu değiştirmek için alıyorum.
2 hafta sonra indirimler ne alemde olur orası ayrı ama hiç indirim olmadığını varsayarsak o bütçeye ya RX5500XT ya da 1650S giriyor. Ben tercihimi 5500'den yana kullanırım.
Bu sorun mu yoksa kayıt programı mı FPS'yi mi düşürüyor.
Kuzenim PUBG meraklısı oyanyıp duruyor 5500 ekran kartında 70-115 arası FPS alıyor fakat YouTube'daki testlerde 40-65 ortalama neden.
Kuzenim PUBG meraklısı oyanyıp duruyor 5500 ekran kartında 70-115 arası FPS alıyor fakat YouTube'daki testlerde 40-65 ortalama neden.
Hiç furmark tarzı testlere sokmadım. Ama oyunlarda da saatlerce %90 üstü kullanımda kullandım ve ısınmıyor diyebilirim. Fan ayarları çok şey değiştiriyor tabi ama ben maks 75 derce gördüğümü hatırlıyorum. Maks %35 fan devrinde %99 65 derece altında çalışıyor.
Kuzenimin sistemi.
i7 7700.
B450M Gigabyte.
8 GB tek RAM
RX 5500XT 8 GB.
4TB HDD.
Dark Guardian kasa 7fanlı.
Stock CPU soğutucu.
Ve ekran kartının fanları 55-60 dereceyi geçmeden çalışmıyormuş Max gördüğü sıcaklık PUBG'de 73 derece ve 50 dereceye düşürmesi ise 10-20 dk sürüyormuş.
Oyunu Ultra 4K oynuyor. kartın modeli xfx
Hiç furmark tarzı testlere sokmadım. Ama oyunlarda da saatlerce %90 üstü kullanımda kullandım ve ısınmıyor diyebilirim. Fan ayarları çok şey değiştiriyor tabi ama ben maks 75 derce gördüğümü hatırlıyorum. Maks %35 fan devrinde %99 65 derece altında çalışıyor.