RX 5500 XT oyunlarda 20-30 FPS veriyor

BeratKzmz

Hectopat
Shaderlı Minecraft oynarken ya da Assetto Corsa trafik modunu oynarken ekran kartım %99'da takılıyor ve iki oyunda da 20-30FPS arası değer veriyor. Sürücülerim güncel ve kaçak oldukça kullanmamaya özen gösteriyorum. Genelde bilindik şeyleri indiriyorum, neden olabilir?

Sistem:
Ekran kartı: RX 5500 XT 4 GB.
İşlemci: R5 5600.
RAM: 16 GB 3200MHz DDR4.
Depolama, 256 GB & 1TB SSD.

Hocam ekran kartinin %99 kullanmasi normal ama 20-30 FPS cok dusuk degil mi? Eger diger oyunlarda da ayni sorun varsa sistemden olacagini sanmiyorum cunku o kadar da dusuk bir sistem degil.

Kaçak yazılım hocam, korsan.

Hocam ekran kartinin %99 kullanmasi normal ama 20-30 FPS cok dusuk degil mi? Eger diger oyunlarda da ayni sorun varsa sistemden olacagini sanmiyorum cunku o kadar da dusuk bir sistem degil.

Ekran kartı oyunlarında genelde böyle oluyor hocam, mesela Minecraft'ı shaderla oynuyorum 1 saate yakın 240FPS sabit oynadıktan sonra bir anda 30a sabitleniyor.

Hocam mesela Minecraft'ı 1 saat 240FPS oynattıktan sonra bir anda 30FPS'lere düşmesi normal mi bu kart için?

Sürekli 30FPS vermesi farklı drop girmesi ve 30'a anlık düşmesi farklı. Hangisini yaşıyorun?
Hocam 1 saat 240FPS sabit oynuyorum daha sonra bir anda 30FPS'e düşüp takılıyor istemciyi kapatıp açarsam tekrar 240 vermeye devam ediyor. Olayla alakalı mı bilmiyorum ancak bazen siteler/videolar yüklenmiyor kulaklığın USBsini çıkarıp takınca o da düzeliyor.

SSD marka modeli nedir? Oyun sırasında sıcaklıklar ne durumda?

1. SSD: Team group 256 GB
2. SSD: Samsung 870 QVO 1TB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…