RX 5500 XT Pulse 8 GB vs ROG STRIX GTX 1650S 4 GB

Bütçe
2300

Mirac Acar

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sarıyer
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır ekran kartı ve monitör alacaktım. Allah nasip ederse yarın alacağım. Monitör olarak 1661TL'ye VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu monitörü alacağım. Ekran kartı konusunda son sorum olacaktır. Linklerdeki bu ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim? Genelde Valorant CS:GO gibi oyunlar oynuyorum ara sıra GTA V falan. Siz bu iki ekran kartından hangisini önerirsiniz? Vatan'dan olması önemli değil ben en ucuzlarını orada bulduğum için attım.

Hocam, 5500 XT 8 GB olan daha güçlü. 1650 Super'i geçiyor. NVIDIA yazılım olarak daha iyi.

Bence Nvidia çünkü Amd bazen driver sorunu yaratabiliyor.

2050 liraya sıfır 5600XT aldığım günlerden bu günlere... Piyasayı yine alt üst ettiler.

Hocam, 5500 XT 8 GB olan daha güçlü. 1650 Super'i geçiyor. NVIDIA yazılım olarak daha iyi.

Hocam benim için GB önemli değil. Rekabetçi oyunlarda 144FPS altına düşmemesi önemli. Valorant ve CS:GO' da 4 GB VRM fazlasıyla yeterli olacaktır. AMD kullandım birazda NVIDIA kullanmak istiyorum. Model olarak sessiz bir model istiyorum. 2300-2400 fiyat bandında önerebileceğiniz en iyi ekran kartı nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…