kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 RX 5500 XT 4 GB Mech OC. AMD Ryzen 5 Pro 4650G. G.Skill 16 GB RAM. B450M Dragon. Ne kadar eder? 2.elden satmayı düşünüyorum 1.5 yıldır kullanıyorum.
RX 5500 XT 4 GB Mech OC. AMD Ryzen 5 Pro 4650G. G.Skill 16 GB RAM. B450M Dragon. Ne kadar eder? 2.elden satmayı düşünüyorum 1.5 yıldır kullanıyorum.
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.120 Çözümler 11 10 Ocak 2024 #2 İstanbul'daysan alabilirim hocam fiyatta anlaşırsak
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #3 technope dedi: İstanbul'daysan alabilirim hocam fiyatta anlaşırsak Genişletmek için tıkla... Kocaelideyim hocam düşündüğünüz bi fiyat varsa öğrenebilir miyim?
technope dedi: İstanbul'daysan alabilirim hocam fiyatta anlaşırsak Genişletmek için tıkla... Kocaelideyim hocam düşündüğünüz bi fiyat varsa öğrenebilir miyim?
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.120 Çözümler 11 10 Ocak 2024 #4 kaJend dedi: Kocaelideyim hocam düşündüğünüz bi fiyat varsa öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sizin düşündüğünüz fiyat nedir? İlan varsa iletişime geçelim ben kasa arıyorum bu civarlarda. Piyasa üstünde bir rakam vermeyecekseniz düşünebilirim.
kaJend dedi: Kocaelideyim hocam düşündüğünüz bi fiyat varsa öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sizin düşündüğünüz fiyat nedir? İlan varsa iletişime geçelim ben kasa arıyorum bu civarlarda. Piyasa üstünde bir rakam vermeyecekseniz düşünebilirim.
kaJend Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #5 technope dedi: Sizin düşündüğünüz fiyat nedir? İlan varsa iletişime geçelim ben kasa arıyorum bu civarlarda. Piyasa üstünde bir rakam vermeyecekseniz düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemimin herhangi bir sıkıntısı yok termal macunu temizliği vesaire ciddi düşünülürse yapacağım 11 gibi bir fiyat düşündüm.
technope dedi: Sizin düşündüğünüz fiyat nedir? İlan varsa iletişime geçelim ben kasa arıyorum bu civarlarda. Piyasa üstünde bir rakam vermeyecekseniz düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemimin herhangi bir sıkıntısı yok termal macunu temizliği vesaire ciddi düşünülürse yapacağım 11 gibi bir fiyat düşündüm.
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.120 Çözümler 11 10 Ocak 2024 #6 kaJend dedi: Hocam sistemimin herhangi bir sıkıntısı yok termal macunu temizliği vesaire ciddi düşünülürse yapacağım 11 gibi bir fiyat düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam 11k'ya çok daha iyi ekran kartlı kasalar satılıyor. 2.el eskisi gibi yüksek değil malesef. Sarı site ve letgo fiyatlarına bakarak fiyatlandırma düzeltirseniz değerlendirebilirim.
kaJend dedi: Hocam sistemimin herhangi bir sıkıntısı yok termal macunu temizliği vesaire ciddi düşünülürse yapacağım 11 gibi bir fiyat düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam 11k'ya çok daha iyi ekran kartlı kasalar satılıyor. 2.el eskisi gibi yüksek değil malesef. Sarı site ve letgo fiyatlarına bakarak fiyatlandırma düzeltirseniz değerlendirebilirim.