Null35 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar, ekran kartım AXLE RX 5500 XT. RDR 2 medium ayarlarda 1080P'de 80 derece. Normal mi? Termal macun değiştim sıcaklık değişmedi. Termal pedlerde mi yoksa sorun? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023
Arkadaşlar, ekran kartım AXLE RX 5500 XT. RDR 2 medium ayarlarda 1080P'de 80 derece. Normal mi? Termal macun değiştim sıcaklık değişmedi. Termal pedlerde mi yoksa sorun?
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 22 Aralık 2023 #2 AXLE Soğutma olarak başarılı bir firma değil. Onun dışında 80 derece normal kabul edilebilir. Termal ped etki yaratır mı? Evet. Artı 0 Eksi
AXLE Soğutma olarak başarılı bir firma değil. Onun dışında 80 derece normal kabul edilebilir. Termal ped etki yaratır mı? Evet.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #3 Null35 dedi: RDR 2 medium ayarlarda 1080P'de 80 derece. Genişletmek için tıkla... İyi de değil kötü de değil. O kart için ped almazdım yüzde 90 ihtimalle orjinal pedi daha kaliteli olacak zaten pedlerin ömrü çok uzun. Artı 0 Eksi
Null35 dedi: RDR 2 medium ayarlarda 1080P'de 80 derece. Genişletmek için tıkla... İyi de değil kötü de değil. O kart için ped almazdım yüzde 90 ihtimalle orjinal pedi daha kaliteli olacak zaten pedlerin ömrü çok uzun.
KS KS Null35 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #4 Roger Taylor dedi: Axle soğutma olarak başarılı bir firma değil. Onun dışında 80 derece normal kabul. totra_proska dedi: İyi de değil kötü de değil. O kart için ped almazdım yüzde 90 ihtimalle orijinal pedi daha kaliteli olacak, pedlerin ömrü çok. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Roger Taylor dedi: Axle soğutma olarak başarılı bir firma değil. Onun dışında 80 derece normal kabul edilebilir. Termal ped etki yaratır mı? Evet. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı macun temizlik ağustos'ta yapıldı ekran kartı soğutucusu var mı önere bileceğiniz veya soğutmam için ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
Roger Taylor dedi: Axle soğutma olarak başarılı bir firma değil. Onun dışında 80 derece normal kabul. totra_proska dedi: İyi de değil kötü de değil. O kart için ped almazdım yüzde 90 ihtimalle orijinal pedi daha kaliteli olacak, pedlerin ömrü çok. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Roger Taylor dedi: Axle soğutma olarak başarılı bir firma değil. Onun dışında 80 derece normal kabul edilebilir. Termal ped etki yaratır mı? Evet. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı macun temizlik ağustos'ta yapıldı ekran kartı soğutucusu var mı önere bileceğiniz veya soğutmam için ne yapabilirim?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #5 Null35 dedi: Ekran kartı macun temizlik ağustos'ta yapıldı ekran kartı soğutucusu var mı önere bileceğiniz veya soğutmam için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Böyle kullan dostum sıkıntı olmaz, yapacağın masrafa değecek bir kart değil. Danik bir macun kullanıldıysa onu değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
Null35 dedi: Ekran kartı macun temizlik ağustos'ta yapıldı ekran kartı soğutucusu var mı önere bileceğiniz veya soğutmam için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Böyle kullan dostum sıkıntı olmaz, yapacağın masrafa değecek bir kart değil. Danik bir macun kullanıldıysa onu değiştirebilirsin.
KS KS Null35 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #6 totra_proska dedi: Böyle kullan dostum sıkıntı olmaz, yapacağın masrafa değecek bir kart değil. Danik bir macun kullanıldıysa onu değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arctic MX4 sürdüm orijinal. Masraf sorun değil ekran kartı soğutucusu diye bir şey varsa alabilirim değiştireceğim yazın ekran kartını zaten. Artı 0 Eksi
totra_proska dedi: Böyle kullan dostum sıkıntı olmaz, yapacağın masrafa değecek bir kart değil. Danik bir macun kullanıldıysa onu değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arctic MX4 sürdüm orijinal. Masraf sorun değil ekran kartı soğutucusu diye bir şey varsa alabilirim değiştireceğim yazın ekran kartını zaten.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 22 Aralık 2023 #7 MX4 sürmen hata olmuş zaten. Artı 0 Eksi
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #8 Null35 dedi: Arctic MX4 sürdüm orijinal. Genişletmek için tıkla... Kötünün iyisi. Null35 dedi: Masraf sorun değil ekran kartı soğutucusu diye bir şey varsa alabilirim değiştireceğim yazın ekran kartını zaten. Genişletmek için tıkla... Para sorun değilse sat yeni kart al dostum. Harici soğutucu falan tıraş. Artı 0 Eksi
Null35 dedi: Arctic MX4 sürdüm orijinal. Genişletmek için tıkla... Kötünün iyisi. Null35 dedi: Masraf sorun değil ekran kartı soğutucusu diye bir şey varsa alabilirim değiştireceğim yazın ekran kartını zaten. Genişletmek için tıkla... Para sorun değilse sat yeni kart al dostum. Harici soğutucu falan tıraş.
omurt14 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #9 Null35 dedi: Ekran kartı macun temizlik ağustos'ta yapıldı ekran kartı soğutucusu var mı önere bileceğiniz veya soğutmam için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi kasayı kullanıyorsun ve kaç tane fan var, yazarsan sevinirim. Artı 0 Eksi
Null35 dedi: Ekran kartı macun temizlik ağustos'ta yapıldı ekran kartı soğutucusu var mı önere bileceğiniz veya soğutmam için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi kasayı kullanıyorsun ve kaç tane fan var, yazarsan sevinirim.
KS KS Null35 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #10 omurt14 dedi: Hangi kasayı kullanıyorsun ve kaç tane fan var, yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Frisby FC 8935G olması lazım. totra_proska dedi: Kötünün iyisi. Para sorun değilse sat yeni kart al dostum. Harici soğutucu falan tıraş. Genişletmek için tıkla... O anlamda demedim yazın yeni sistem alacağım uyguna çözebileceğim bir şey var mı o anlamda sordum. Bu ürünü alsam nasıl olur https://www.hepsiburada.com/sessiz-...rti-sogutucusu-yurt-disindan-pm-HBC00003B8ET6 Artı 0 Eksi
omurt14 dedi: Hangi kasayı kullanıyorsun ve kaç tane fan var, yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Frisby FC 8935G olması lazım. totra_proska dedi: Kötünün iyisi. Para sorun değilse sat yeni kart al dostum. Harici soğutucu falan tıraş. Genişletmek için tıkla... O anlamda demedim yazın yeni sistem alacağım uyguna çözebileceğim bir şey var mı o anlamda sordum. Bu ürünü alsam nasıl olur https://www.hepsiburada.com/sessiz-...rti-sogutucusu-yurt-disindan-pm-HBC00003B8ET6