RX 5500 XT satıp geçilecek 2. el ekran kartı önerisi

OCCT de hangisini seçerek yaptınız FurMark'ta 2 saat kapanmadıysa başka bir olay olabilir.

Memtest 86 Cinebench testlerini deneyin OCCT PSU testi yapın sonuçları atın.

OCCT de hangisini seçerek yaptınız FurMark'ta 2 saat kapanmadıysa başka bir olay olabilir.

FurMark'ta 2 saat yapmadım onda en fazla 45dk yapmışımdır ama OCCT Power CPU vs yaptım hepsini denemedim açıkçası. Özellikle Power yaptım.

Memtest 86 Cinebench testlerini deneyin OCCT PSU testi yapın sonuçları atın.

Kaç dk yapayım.

FurMark'ta 2 saat yapmadım onda en fazla 45dk yapmışımdır ama OCCT Power CPU vs yaptım hepsini denemedim açıkçası. Özellikle Power yaptım.

Siz gene de Memtest86 Cinebench OCCT AIDA64 Extreme gibi testleri yapın sonuçları atın.

Kaç dk yapayım.

10 DK-20dk aralığı yapın sistem de hata varsa belli eder.

Siz gene de Memtest86 Cinebench OCCT AIDA64 Extreme gibi testleri yapın sonuçları atın.

10 DK-20dk aralığı yapın sistem de hata varsa belli eder.

Hocam şimdi tam olarak Memtest86 ilk duyuşum ona ben çok karış mıyım siz OCCT yapacağım testi daha iyi bir şekilde açıklayıp yazarsanız testi yapayım.

Hocam şimdi tam olarak Memtest86 ilk duyuşum ona ben çok karış mıyım siz OCCT yapacağım testi daha iyi bir şekilde açıklayıp yazarsanız testi yapayım.

Ben RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum şu an elim dolu biraz araştırıp deneyebilir misiniz?

RAM modeliniz nedir?Herhangi bir OC yaptınız mı?Oyunlar kapanırken bir hata veriyor mu?Isı değerlerini kontrol ettiniz mi?

RAM modeliniz nedir? Herhangi bir OC yaptınız mı? Kapanırken bir hata veriyor mu?

RAM 2x16 biri Kingston Fury 16 GB RAM 3200MHz diyeri ise G.Skill 3200MHz 16 GB Kingston'u alalı 1 yıl G.Skill ise 4 ay ama RAM'den dolayı olacağını düşünmüyorum bu ekran kartından dolayı bence. Başka bir kart elimde olsa deneyeceğim ama yok maalesef GT 730 var kutuda onu da takıp denesem fayda gelmez gibi geliyor OC hiç yapmadım yapmayı da düşünmedim kapanırken bir şey olmuyor aldığım tek hata bu.

RAM'lerin birini çıkar öyle dene farklı RAM kullanıyorsun etki edebilir.

Maalesef olmadı hocam.

İkisini de tek tek mi denediniz eğer ki aynı olaysa OCCT de CPU+RAM furmarkıda açın test edin ne kadsr boş zamanınız varsa.

Son düzenleme:

Maalesef olmadı hocam.

Hocam ben en iyisi uğraşmayayım testlerle falan bir yerden bir ekran kartı bulmaya çalışayım bulamasam artık satarım yoksa bu form uzar satarken fiyatı düşüriymmi tek bunu söyle hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…