Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 1 Mart 2021 #11 brightosayisamuel dedi: Vega 8 ile değil herhalde? Genişletmek için tıkla... Evet, Vega 8 ile oynuyorum.
brightosayisamuel dedi: Vega 8 ile değil herhalde? Genişletmek için tıkla... Evet, Vega 8 ile oynuyorum.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 1 Mart 2021 #12 Nakerosu dedi: Evet, Vega 8 ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl peki? Oyun zevk veriyor mu Low ayarlarda?
Nakerosu dedi: Evet, Vega 8 ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl peki? Oyun zevk veriyor mu Low ayarlarda?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 1 Mart 2021 #13 brightosayisamuel dedi: Nasıl peki? Oyun zevk veriyor mu Low ayarlarda? Genişletmek için tıkla... Veriyor dostum ama zevkler değişir.
brightosayisamuel dedi: Nasıl peki? Oyun zevk veriyor mu Low ayarlarda? Genişletmek için tıkla... Veriyor dostum ama zevkler değişir.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Mart 2021 #14 Bu benim 5500 XT 8 GB ve Ryzen 1500X ile yaptığım yüksek/orta karışık ayarlarımdı, iki adet ayarı düşük yaptım yalnızca. Kayıttan dolayı düşen FPS'i de eklersen ortalama 50-60 FPS için tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu benim 5500 XT 8 GB ve Ryzen 1500X ile yaptığım yüksek/orta karışık ayarlarımdı, iki adet ayarı düşük yaptım yalnızca. Kayıttan dolayı düşen FPS'i de eklersen ortalama 50-60 FPS için tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et