Ali Burak Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #11 Şu ayarları bir dene hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu ayarları bir dene hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #12 Batuhan2955 dedi: Kardeşimin RX 570 ile yaz bölümlerinde 45-50 FPS alıyor. Genişletmek için tıkla... RX 570 ile ultrada 45-50 FPS'i tam olarak nerede alıyor.
Batuhan2955 dedi: Kardeşimin RX 570 ile yaz bölümlerinde 45-50 FPS alıyor. Genişletmek için tıkla... RX 570 ile ultrada 45-50 FPS'i tam olarak nerede alıyor.
Batuhan2955 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #13 LuckyThing dedi: RX 570 ile ultrada 45-50 FPS'i tam olarak nerede alıyor. Genişletmek için tıkla... Nerelerde aldığını bende bilmiyorum ama açık alanlarda 40'ın üstünde alıyordu.
LuckyThing dedi: RX 570 ile ultrada 45-50 FPS'i tam olarak nerede alıyor. Genişletmek için tıkla... Nerelerde aldığını bende bilmiyorum ama açık alanlarda 40'ın üstünde alıyordu.
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #14 Batuhan2955 dedi: Nerelerde aldığını bende bilmiyorum ama açık alanlarda 40'ın üstünde alıyordu. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil muhtemelen ayarları Ultra değil ve sizin da aldığınız FPS o ayarlara göre normal.
Batuhan2955 dedi: Nerelerde aldığını bende bilmiyorum ama açık alanlarda 40'ın üstünde alıyordu. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil muhtemelen ayarları Ultra değil ve sizin da aldığınız FPS o ayarlara göre normal.
Batuhan2955 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #15 Yorumlarınız için teşekkür ederim. Farklı ayarlar deneyeceğim. LuckyThing dedi: Mümkün değil muhtemelen ayarları Ultra değil ve sizin da aldığınız FPS o ayarlara göre normal. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda ki bar en sondaydı.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Farklı ayarlar deneyeceğim. LuckyThing dedi: Mümkün değil muhtemelen ayarları Ultra değil ve sizin da aldığınız FPS o ayarlara göre normal. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda ki bar en sondaydı.
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #16 Batuhan2955 dedi: Yorumlarınız için teşekkür ederim. Farklı ayarlar deneyeceğim. Ayarlarda ki bar en sondaydı. Genişletmek için tıkla... Ayarlardaki bar VRAM barı VRAM yettiğince ayar açıyorsunuz üstünü açmıyor Ultra demek değil yani.
Batuhan2955 dedi: Yorumlarınız için teşekkür ederim. Farklı ayarlar deneyeceğim. Ayarlarda ki bar en sondaydı. Genişletmek için tıkla... Ayarlardaki bar VRAM barı VRAM yettiğince ayar açıyorsunuz üstünü açmıyor Ultra demek değil yani.
Batuhan2955 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #17 LuckyThing dedi: Ayarlardaki bar VRAM barı VRAM yettiğince ayar açıyorsunuz üstünü açmıyor Ultra demek değil yani. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Ali Burak dedi: Şu ayarları bir dene hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece 5-8 FPS fark etti. 8 GB RAM ile oynarken bu ayarlarda daha fazla FPS veriyordu. Ya sistemim de sıkıntı ya da oyun sıkıntılı, anlamadım. Son düzenleme: 24 Şubat 2023
LuckyThing dedi: Ayarlardaki bar VRAM barı VRAM yettiğince ayar açıyorsunuz üstünü açmıyor Ultra demek değil yani. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Ali Burak dedi: Şu ayarları bir dene hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece 5-8 FPS fark etti. 8 GB RAM ile oynarken bu ayarlarda daha fazla FPS veriyordu. Ya sistemim de sıkıntı ya da oyun sıkıntılı, anlamadım.
Ali Burak Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #18 İşlemci kullanımını kontrol eder misiniz attığım ayarlarla oynarken? Ekran kartının yükünü azaltınca işlemci darboğaz yapmaya başlamış olabilir.
İşlemci kullanımını kontrol eder misiniz attığım ayarlarla oynarken? Ekran kartının yükünü azaltınca işlemci darboğaz yapmaya başlamış olabilir.
Batuhan2955 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #19 Ali Burak dedi: İşlemci kullanımını kontrol eder misiniz attığım ayarlarla oynarken? Ekran kartının yükünü azaltınca işlemci darboğaz yapmaya başlamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu yeterli olur mu? kino dedi: Ultra ise normal, ben aynı kartı kullanırken bu ayarları kullanmıştım. Hem kaliteli görüntü hem de 60 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu ayarları yapmaya çalıştım ama ayarlarım değişmiyor. Alttaki ayarlarda değişmiyor. Son düzenleme: 24 Şubat 2023
Ali Burak dedi: İşlemci kullanımını kontrol eder misiniz attığım ayarlarla oynarken? Ekran kartının yükünü azaltınca işlemci darboğaz yapmaya başlamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu yeterli olur mu? kino dedi: Ultra ise normal, ben aynı kartı kullanırken bu ayarları kullanmıştım. Hem kaliteli görüntü hem de 60 FPS veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu ayarları yapmaya çalıştım ama ayarlarım değişmiyor. Alttaki ayarlarda değişmiyor.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 24 Şubat 2023 #20 Sistem tasarruf modunda mı?