K Kilgharrah Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar resimde görülen gibi bir sorun çıktı karşıma. Sürücüler güncel WHQL sürümlerinde ve sadece Wolfenstein için bu sorun var. Ne yapabilirim düzeltmek için? Sistem: RX 5500 XT. R5 3600. 16 GB RAM.
Arkadaşlar resimde görülen gibi bir sorun çıktı karşıma. Sürücüler güncel WHQL sürümlerinde ve sadece Wolfenstein için bu sorun var. Ne yapabilirim düzeltmek için? Sistem: RX 5500 XT. R5 3600. 16 GB RAM.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 25 Haziran 2021 #2 Ddu ile temiz kurulum yapıp WHQL yerine son sürümü yükleyin. Düzelmezse vsynci açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 VSYNC açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS K Kilgharrah Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #4 Salsa dedi: V-Sync açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık ve kapalı her ayarda denedim. Düzelmedi. Artı 0 Eksi
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 Kilgharrah dedi: Açık ve kapalı her ayarda denedim. Düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Freesync? Artı 0 Eksi
KS KS K Kilgharrah Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #6 Salsa dedi: FreeSync? Genişletmek için tıkla... FreeSync ayarını bulamadım oyunda. Artı 0 Eksi
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #7 Kilgharrah dedi: FreeSync ayarını bulamadım oyunda. FreeSync ayarını bulamadım oyunda. Genişletmek için tıkla... Oyunda değil zaten AMD programında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kilgharrah dedi: FreeSync ayarını bulamadım oyunda. FreeSync ayarını bulamadım oyunda. Genişletmek için tıkla... Oyunda değil zaten AMD programında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS K Kilgharrah Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #8 Salsa dedi: Oyunda değil zaten AMD programında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Amd programında ayarı buldum fakat desteklemediği yazıyor. Artı 0 Eksi
Salsa dedi: Oyunda değil zaten AMD programında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Amd programında ayarı buldum fakat desteklemediği yazıyor.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Haziran 2021 #9 Yırtılma nerede ben göremedim. Monitör Freesync değilse ondan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS K Kilgharrah Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #10 kino dedi: Yırtılma nerede ben göremedim. Monitör Freesync değilse ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Görüntüyü büyütürseniz her yerin çizgi çizgi olduğunu görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
kino dedi: Yırtılma nerede ben göremedim. Monitör Freesync değilse ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Görüntüyü büyütürseniz her yerin çizgi çizgi olduğunu görebilirsiniz.