T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 3 Nisan 2021 #1 Sistemim: Ryzen 3 3100, RX 5500 XT 8 GB, 8 GB RAM. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyla aynı ayarlarda oynuyorum fakat 40 FPS alıyorum. Bazen 35'lere kadar düşüyor. Tuna11 dedi: Sistemim: Ryzen 3 3100, RX 5500 XT 8 GB, 8 GB RAM. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyla aynı ayarlarda oynuyorum fakat 40 FPS alıyorum. Bazen 35'lere kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sistemim: Ryzen 3 3100, RX 5500 XT 8 GB, 8 GB RAM. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyla aynı ayarlarda oynuyorum fakat 40 FPS alıyorum. Bazen 35'lere kadar düşüyor. Tuna11 dedi: Sistemim: Ryzen 3 3100, RX 5500 XT 8 GB, 8 GB RAM. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyla aynı ayarlarda oynuyorum fakat 40 FPS alıyorum. Bazen 35'lere kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #2 Single kit 8 GB rammi kullanıyorsunuz. Videoda 16 GB RAM kullanılıyor.
T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 3 Nisan 2021 #3 VIII.Edward dedi: Single kit 8 GB RAM mi kullanıyorsunuz? Videoda 16 GB RAM kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Ama ayarları orta yapsam bile aynı şey.
VIII.Edward dedi: Single kit 8 GB RAM mi kullanıyorsunuz? Videoda 16 GB RAM kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Ama ayarları orta yapsam bile aynı şey.
Bearnus Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 163 3 Nisan 2021 #4 Tuna11 dedi: Ama ayarları mideum yapsam bile aynı şey. Genişletmek için tıkla... Bende de benzer bir sistem var Windows sadece 4 GB kullanıyor. 16 ya geçtim sende 16 GB yapmaya çalış.
Tuna11 dedi: Ama ayarları mideum yapsam bile aynı şey. Genişletmek için tıkla... Bende de benzer bir sistem var Windows sadece 4 GB kullanıyor. 16 ya geçtim sende 16 GB yapmaya çalış.
T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 3 Nisan 2021 #5 Bearnus dedi: Bende de benzer bir sistem var Windows sadece 4 GB kullanıyor. 16 ya geçtim sende 16 GB yapmaya çalış. Genişletmek için tıkla... 8 ram olsa bile valorantta düşük ayarlarda 125 yüksekte 100 FPS alıyorum.
Bearnus dedi: Bende de benzer bir sistem var Windows sadece 4 GB kullanıyor. 16 ya geçtim sende 16 GB yapmaya çalış. Genişletmek için tıkla... 8 ram olsa bile valorantta düşük ayarlarda 125 yüksekte 100 FPS alıyorum.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #6 8 GB RAM artık yetersiz kalıyor 16 GB Dual kit olursa o sistem çok rahatlar.
T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 3 Nisan 2021 #7 VIII.Edward dedi: 8 GB RAM artık yetersiz kalıyor 16 GB Dual kit olursa o sistem çok rahatlar. Genişletmek için tıkla... RDR 2'de 16GB ramı olanla aynı fps i almamızın sebebi nedir peki VIII.Edward dedi: 8 GB RAM artık yetersiz kalıyor 16 GB Dual kit olursa o sistem çok rahatlar. Genişletmek için tıkla... Tuna11 dedi: RDR 2'de 16GB ramı olanla aynı fps i almamızın sebebi nedir peki Genişletmek için tıkla... Cidden neden olabilir?
VIII.Edward dedi: 8 GB RAM artık yetersiz kalıyor 16 GB Dual kit olursa o sistem çok rahatlar. Genişletmek için tıkla... RDR 2'de 16GB ramı olanla aynı fps i almamızın sebebi nedir peki VIII.Edward dedi: 8 GB RAM artık yetersiz kalıyor 16 GB Dual kit olursa o sistem çok rahatlar. Genişletmek için tıkla... Tuna11 dedi: RDR 2'de 16GB ramı olanla aynı fps i almamızın sebebi nedir peki Genişletmek için tıkla... Cidden neden olabilir?