RX 5500 XT sistemde oyunlar donuyor ve 100 FPS veriyor

Yer
İRLANDA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ : AMD R5 3500X
EKRAN KARTI : AMD RX5500XT 8GB OC THICC II PRO
ANAKART : GIGABYTE S2H V2
RAM : T-FORCE 8X2 3000MHZ
SSD : XPG M.2 500GB 3000MB/3200MB // JAMES DONKEY SATA 250GB
Meslek
İrlanda da dil öğrencisi
  • RX5500 XT 8 GB
  • Ryzen 5 3500X.
  • 8x2 3000MHz RAM.
  • Gigabyte S2H V2.
  • 500GB M.2 SSD.
  • 250GB SATA SSD.
Hocalarım, son 1 aydır bu sorun var. Bilgisayarımda ilk aldığım günkü gibi Valorant, CS:GO ve GTA 5 var. Bu 3 oyunda da 1 aydır düşük FPS sorunu var. 200-100 arası gidip geliyor. Valorant'ta normalde 300-350 alıyordum ekranımın hertzi 144 olduğu için kasıyor gibi hissettiriyor oyuna gelen güncellemeler ile alakası yok, onu söyleyeyim. Ekran kartı sürücüsünde de bir problem var. Yaptığım ayarlar gidiyor kendi kafasına göre hareket ediyor. Kaç kere DDU ile sildim yükledim yok, delireceğim. Savaşırken bir anda oyun 1-2 saniyelik donuyor, zaten ölmüş oluyorum. Delirtecek beni bu bilgisayar. Temizledim, format attım, her şeyi en baştan yaptım gene olmadı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun yüklü olduğu ssd arızalı olabilir zamanla takılmalar bile oluyor benim düşüncem

Hocam neredeyse birebir aynı sisteme sahibim. Sadece ekran kartım 4 gb benim. İnan bana monitörle lakası yok 60 Hz kullanıyorum. Şu son Radeon sürücüsü biraz sorunlu. 2 gündür 2 kere ekran gitti siyah oldu geri geldi.

Oyunun yüklü olduğu SSD arızalı olabilir zamanla takılmalar bile oluyor benim düşüncem.

Hocam bende öyle sandım oyunda sadece 1 kere oluyor ve bilgisayarı kapatana kadar donmuyor her açıldığında 1 kere yapıyor rutin haline getirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…