Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Oyunu daha yeni yükledım ama çoğu zaman takılmalar oluyor. Yarım saniye falan ama bu çok sık oluyor sitemim RX5500 XT 8 GB, 16 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2023
Oyunu daha yeni yükledım ama çoğu zaman takılmalar oluyor. Yarım saniye falan ama bu çok sık oluyor sitemim RX5500 XT 8 GB, 16 GB RAM.
D Devrim5 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #2 Atsızsz dedi: Oyunu daha yeni yükledım ama çoğu zaman takılmalar oluyor. Yarım saniye falan ama bu çok sık oluyor sitemim RX5500 XT 8 GB, 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Ben 1070 ve 16 GB Ram ile oynarkende takılmalar oluyordu PC portu çok iyi değil diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Atsızsz dedi: Oyunu daha yeni yükledım ama çoğu zaman takılmalar oluyor. Yarım saniye falan ama bu çok sık oluyor sitemim RX5500 XT 8 GB, 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Ben 1070 ve 16 GB Ram ile oynarkende takılmalar oluyordu PC portu çok iyi değil diye biliyorum.
KS KS Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 Devrim5 dedi: Ben 1070 ve 16 GB Ram ile oynarkende takılmalar oluyordu PC portu çok iyi değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam saoğolun Atsızsz dedi: Anladım hocam saoğolun Genişletmek için tıkla... Hocam hızlı nasıl koşabilirim Son düzenleme: 1 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Devrim5 dedi: Ben 1070 ve 16 GB Ram ile oynarkende takılmalar oluyordu PC portu çok iyi değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam saoğolun Atsızsz dedi: Anladım hocam saoğolun Genişletmek için tıkla... Hocam hızlı nasıl koşabilirim
D Devrim5 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 Atsızsz dedi: Anladım hocam saoğolun Hocam hızlı nasıl koşabilirim Genişletmek için tıkla... Oyunda hızlı koşma yoktu diye hatırlıyorum.Özellikle dörtte. Artı 0 Eksi
Atsızsz dedi: Anladım hocam saoğolun Hocam hızlı nasıl koşabilirim Genişletmek için tıkla... Oyunda hızlı koşma yoktu diye hatırlıyorum.Özellikle dörtte.