RX 5500 XT sisteme kasa önerisi

Bütçe
2000-2500

steelheartson

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Anakartım; Gigabyte B450M S2H.
Ekran kartım; V2 XFX RX 5500 XT THICC II Pro 8 GB.
Soğutucu olarak da: Arctic Freezer 34 kullanıyorum.

Bu özelliklere uygun bir kasa bakıyorum.

Ayrıca anakartımın ARGB desteği olmadığını öğrendim. Alfais 4337 fan çoklayıcı mı almalıyım yoksa başka bir fan çoklayıcı önerir misiniz?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, şimdiki kullandığım kasa.
Corsair SPEC-05 CC-9011151-EU 550W.
Bunun güç kaynağını kullanacağım. Senin önerdiğin kasayı araştıracağım daha önce bakmıştım.
Peki; MSI MAG Forge 100R kasa nasıl? Anakart üzerinden fanları kontrol edebilir miyim?

Teşekkür ederim, şimdiki kullandığım kasa.
Corsair SPEC-05 CC-9011151-EU 550W.
Bunun güç kaynağını kullanacağım. Senin önerdiğin kasayı araştıracağım daha önce bakmıştım.
Peki; MSI MAG Forge 100R kasa nasıl? Anakart üzerinden fanları kontrol edebilir miyim?
MAG Forge 100R da güzel kasadır. Önemli olan ön paneli ızgara olan bir kasa almak ki MSI da NZXT de ızgara yani mesh panel. Hangisi gözüne hitap ediyorsa onu alabilirsin.

Fan kontrolüne gelince, MSI'ın sitesinde kasanın içinde RGB kontrolcüsü bulunduğu hatta sadece kasa üstündeki düğmeyle değil MSI programı üzerinden de ayarlanabildiği yazıyor. NZXT ise direkt ledsiz fanlarla geliyor, bakmadım ama muhtemelen RGB kontrolcüsü yoktur içerisinde. MSI alabilirsin ve anakart üzerinden kontro edebilirsin.

Peki, bu kasa için fan önerisi verir misiniz? Benim şu anki kasamda olan fanlar bu https://www.akakce.com/kasa-fani/en...ow-12cm-kasa-genis-fan-fiyati,1760338594.html uyum sağlar mı? Gerek var midir baska fan almaya?
Bu fanlar rainbow olarak geliyor. Yani halihazırda renk ataması yapılmış ledlerle geliyor. Ayrıca 3 pin olduğu yazıyor. Yani ne led rengini ne de hızını ayarlayabilirsin. Kasaya takmada sorun yaşamazsın, 120mm olduğu için tepeye takarsın, egzoz olarak kullanırsın.

Bütçen varsa ve ARGB fan şart değilse ID-COOLING XF-12025-SD-K 4Pin PWM 120mm Kasa Fanı Fiyat alabilirsin. ARGB şart ise ID-COOLING DF-12025-ARGB-XT 12cm 4Pin PWM Kasa Fanı Fiyat alabilirsin. Ledsiz olandan 2 tane var ve kullanıyorum. ID-Cooling'in Türkiye'deki resmi satıcısıdır GelBura.

Son düzenleme:
Bu fanlar Rainbow olarak geliyor. Yani halihazırda renk ataması yapılmış LED'lerle geliyor. Ayrıca 3 pin olduğu yazıyor. Yani ne LED rengini ne de hızını ayarlayabilirsin. Kasaya takmada sorun yaşamazsın, 120mm olduğu için tepeye takarsın, egzoz olarak kullanırsın.

Bütçen varsa ve ARGB fan şart değilse ID-COOLING XF-12025-SD-K 4Pin PWM 120mm Kasa Fanı Fiyat alabilirsin. ARGB şart ise ID-COOLING DF-12025-ARGB-XT 12cm 4Pin PWM Kasa Fanı Fiyat alabilirsin. LED'siz olandan 2 tane var ve kullanıyorum. ID-Cooling'in Türkiye'deki resmi satıcısıdır gelbura.

Tamam, teşekkür ederim yorumun için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı