Güç kaynağı lazım mı bilmiyorum ama boş kasa alacaksan aşağıdaki kasayı öneririm. Ürünün modelini yazmaktansa direkt bakabilmen için karşıma çıkan ilk sitenin linkini bıraktım. Daha ucuza bulunabilir.
Teşekkür ederim, şimdiki kullandığım kasa.
Corsair SPEC-05 CC-9011151-EU 550W.
Bunun güç kaynağını kullanacağım. Senin önerdiğin kasayı araştıracağım daha önce bakmıştım.
Peki; MSI MAG Forge 100R kasa nasıl? Anakart üzerinden fanları kontrol edebilir miyim?
Teşekkür ederim, şimdiki kullandığım kasa.
Corsair SPEC-05 CC-9011151-EU 550W.
Bunun güç kaynağını kullanacağım. Senin önerdiğin kasayı araştıracağım daha önce bakmıştım.
Peki; MSI MAG Forge 100R kasa nasıl? Anakart üzerinden fanları kontrol edebilir miyim?
MAG Forge 100R da güzel kasadır. Önemli olan ön paneli ızgara olan bir kasa almak ki MSI da NZXT de ızgara yani mesh panel. Hangisi gözüne hitap ediyorsa onu alabilirsin.
Fan kontrolüne gelince, MSI'ın sitesinde kasanın içinde RGB kontrolcüsü bulunduğu hatta sadece kasa üstündeki düğmeyle değil MSI programı üzerinden de ayarlanabildiği yazıyor. NZXT ise direkt ledsiz fanlarla geliyor, bakmadım ama muhtemelen RGB kontrolcüsü yoktur içerisinde. MSI alabilirsin ve anakart üzerinden kontro edebilirsin.
Bu fanlar rainbow olarak geliyor. Yani halihazırda renk ataması yapılmış ledlerle geliyor. Ayrıca 3 pin olduğu yazıyor. Yani ne led rengini ne de hızını ayarlayabilirsin. Kasaya takmada sorun yaşamazsın, 120mm olduğu için tepeye takarsın, egzoz olarak kullanırsın.
Bu fanlar Rainbow olarak geliyor. Yani halihazırda renk ataması yapılmış LED'lerle geliyor. Ayrıca 3 pin olduğu yazıyor. Yani ne LED rengini ne de hızını ayarlayabilirsin. Kasaya takmada sorun yaşamazsın, 120mm olduğu için tepeye takarsın, egzoz olarak kullanırsın.