RX 5500 XT ve i3 13100F sistem performansı nasıl?

Düşüncem o yönde zaten hocam şu anlık birkaç ay bahsettiğim oyunlar ile beni idare etmesi yeterli benim için.

AMD RX 5500 XT 8 GB.
Intel i3 13100F.
16 GB RAM.
Colorful H610M DDR4.
Bu sistemde hangi oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirim veyahut ne tür oyunları oynayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çok performans bekleme o ekran kartından.

Aynı kartın 4 GB olanını kullanıyorum. Tam orta seviye oyun kartı bu. Oyununa göre değişiyor tabii Ultra da oynadığım oyunlarda var high ayarlarda oynadığım da. Genel anlamda medium 1080p için tasarlanmış daha çok. 5000 serisinin en sorunsuz kartı 5600, 5700 de ki sorunlar bunda yok. Navi 14 olması da avantaj. 8 GB olanı benim kartımdan 1 tık daha iyiydi sanırım onu biliyorum. Parasına göre fena değil. Fakat AMD'nin biliyorsunuz yazılımı yani sürücüleri pek iyi olmadığı için stabil sürücü bulmak gerekiyor. Stabil 2023 sürücülerinden bir tane bulduğunuz da güncelleme yapmadan kullanın. Yazılımı sağlam olsa uzun yıllar götürür. Sürücü sorunu yaşatmasa memnunum aslında fakat rahat 20 tane sürücü denedim bana göre stabil olanı buldum kullanıyorum iyi kötü. Bütçeme uygun NVIDIA kart bulursam değiştireceğim maalesef. Sürücüyü hesaba katmazsak üzecek bir kart değil oyun oynatır çöp bir kart değil.

Hocam ben bu sürücü işlerini pek anlamamda ne öneririsiniz

Hocam ben bu sürücü işlerini pek anlamamda ne öneririsiniz?

Aslında Pro sürümler stabil çalışıyor bu kartla. Testlerini yaptım çünkü. Benchmark vs. 1 tık fazla puan alıyor bu sürücülerle. 23.8.2 sürümü de fena değil. Ben şu an güncel olan 24.1.1 sürümünü kurdum onu deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…