RX 5500 XT ve i3-9100F sistem kapanıyor

kerem_yucalan

Hectopat
Sistemi 13 saattir kullanıyordum (3-4 aydır kullanıyorum sorunsuz) bir anda ekrana bir hata geldi, monitöre görüntü vermemeye başladı ancak kasa çalışmaya devam etti. Kapatıp açtım düzeldi. Sonrasında sıcaklık değerleri boştayken şu şekildeydi. Hatanın kaynağı nedir bilen var mı?

1608508469821.png

Sıcaklıkların normal duruyor. İşlemcinin 80 derece olması görüntü gitmesi için bir sebep değil. Fakat uzun kullanımda sorun çıkarmış da olabilir. Sistemini de imzandaki olarak varsayıyorum ve kapanması için bir sebep görmüyorum sistem özelliklerinde.

Gelen hatayı bilmeden şu yüzdendir diyemeyiz fakat tahmini olarak görüntü gittikten sonra bilgisayar çalışmaya devam ettiği için ekran kartı sürücüsünde bir sorun olmuş olabilir. Sorunu bir daha yaşarsan DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp en güncel WHQL sürümü yüklemeyi deneyebilirsin. Bunun dışında wattman gibi hatalar alıyor musun?

Sıcaklıkların normal duruyor. İşlemcinin 80 derece olması görüntü gitmesi için bir sebep değil. Sistemini de imzandaki olarak varsayıyorum ve kapanması için bir sebep görmüyorum sistem özelliklerinde.

Gelen hatayı bilmeden şu yüzdendir diyemeyiz fakat tahmini olarak görüntü gittikten sonra bilgisayar çalışmaya devam ettiği için ekran kartı sürücüsünde bir sorun olmuş olabilir. Sorunu bir daha yaşarsan DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp en güncel WHQL sürümü yüklemeyi deneyebilirsin. Bunun dışında wattman gibi hatalar alıyor musun?
Wattman hatasıyla hiç karşılaşmadım. Ekran kartı sıcaklıklarındanda gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı