iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 7 Mayıs 2021 #11 kralin dedi: Tüm oyunlar Low da. Gözüm öyle alıştı değişince kötü oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 6 yıl götürür.
kralin dedi: Tüm oyunlar Low da. Gözüm öyle alıştı değişince kötü oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 6 yıl götürür.
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #12 Vardem dedi: Değişik... Low'da uzun yıllar götürür seni. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da çok fark ediyor görüntü ayarları,dün değiştirdim ve oyunu kötü oynadım o derece. do not interfere dedi: Mining yaparak diğer seneye daha güzel bir PC alabilirsiniz aslında neden yapmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç o işlere girmeyi düşünmüyorum,bilgim de yok zaten.
Vardem dedi: Değişik... Low'da uzun yıllar götürür seni. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da çok fark ediyor görüntü ayarları,dün değiştirdim ve oyunu kötü oynadım o derece. do not interfere dedi: Mining yaparak diğer seneye daha güzel bir PC alabilirsiniz aslında neden yapmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç o işlere girmeyi düşünmüyorum,bilgim de yok zaten.
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 7 Mayıs 2021 #13 kralin dedi: CS:GO'da çok fark ediyor görüntü ayarları, dün değiştirdim ve oyunu kötü oynadım o derece. Genişletmek için tıkla... 6 yıl sürer belki daha fazla bile götürür sözünüzü bozdum çok pardon.
kralin dedi: CS:GO'da çok fark ediyor görüntü ayarları, dün değiştirdim ve oyunu kötü oynadım o derece. Genişletmek için tıkla... 6 yıl sürer belki daha fazla bile götürür sözünüzü bozdum çok pardon.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Mayıs 2021 #14 AAA sınıfı oyunlar için 2 yıl. CS:GO veya Valorant gibi online oyunlar için 5-6 yılı devirir.
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #15 Şükrü Ali Ögel dedi: AAA sınıfı oyunlar için 2 yıl. CS:GO veya Valorant gibi online oyunlar için 5-6 yılı devirir. Genişletmek için tıkla... Cevaplayan herkese teşekkürler.
Şükrü Ali Ögel dedi: AAA sınıfı oyunlar için 2 yıl. CS:GO veya Valorant gibi online oyunlar için 5-6 yılı devirir. Genişletmek için tıkla... Cevaplayan herkese teşekkürler.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #16 En az 5 yıl.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #17 AAA oyunlarda 1080p Low için 3 senesi rahat var.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 7 Mayıs 2021 #18 6 yıllık 4GB GTX970 ile RDR2 oynuyorum doku kalitesi ultrada ama bundan sonraki oyunlarda yetmez. Tam bir şey söylemek mümkün olmasa da 3 sene kafan rahat ama yerinde olsam bunu satar aynı paraya 2060 alırdım. İyi geceler.
6 yıllık 4GB GTX970 ile RDR2 oynuyorum doku kalitesi ultrada ama bundan sonraki oyunlarda yetmez. Tam bir şey söylemek mümkün olmasa da 3 sene kafan rahat ama yerinde olsam bunu satar aynı paraya 2060 alırdım. İyi geceler.