Merhaba. Ben bilgisayar alacağım. Öncelikle bu kartların arasında hangisini seçiceğime karar veremedim çünkü ben bütün paramı kasaya vermek istiyorum ve volkan oyun kuvvetleri kartlar hakkında bu 2 kartı ayrı videolarda tanıtımına göre demiştiki 1080P ya da HDMI bağlantılı monitörleriniz yoksa değiştirin demişti. Benim bir monitörüm var 75Hz, 1440×900 ve HDMI kablosu şöyle var. İki ucuda mavi geniş ağızlı kablodan var öle sıkıntı çıkar mı ya da bir ağzı küçük bir ağzı geniş olan kablodan mı alayım şundan soruyorum Vatan'da RX 5500XT'li sistemi 5200E MediaMarkt'a GTX 1650S'li sistemi 4500E toplatabiliyoruz, eğer monitörü değiştirmem gerekirse mecburen 4500'lük sistemi alıp, kendi monitörüde satıp monitör alacağım. Ne yapmalıyım? 1 haftalık zamanım var. Yardım eder misin rica etsem şimdiden teşekkürler. Ayrıca hangi kartı almam gerektiğine karar veremedim arada büyük bir FPS farkı yok.
Yabancıların yorumu RX 5500XT saçma bir kart deniyor. Ama Türkiye'de soğutması efsane ve iyi performans veriyor deniyor ayrıca monitörün markası "LG Flatron L194WS-SF".