RX 5500 XT vs. GTX 1070 Ti

Bütçe
2300

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler, hangi modeli kullanıyosunuz 5500XT?

Teşekkürler.

sizin yerinizde olsam, 2016'dan kalma bir ekran kartı yerine,güncel bir ekran kartı tercih ederim.
model konusuna gelirsek bulabilir iseniz sapphire nitro+ modelini tavsiye ederim.

Sizin yerinizde olsam, 2016'dan kalma bir ekran kartı yerine, güncel bir ekran kartı tercih ederim.
Model konusuna gelirsek bulabilir iseniz Sapphire Nitro+ modelini tavsiye ederim.

Güncellik konusunda zaten tek soru işaretim. 1800₺'ye MSI Gaming X 5500XT 8 GB buldum 2. el değişimden gelmiş sıfır kutulu ne düşünüyorsunuz? Alınır mı sizce? Piyasada 2300₺

200 300 TL için kumara girmenizi pek önermem, bütçem çok az diyorsanız gerekli testleri(stress test vs) yaparak alabilirsiniz.

1800₺'ye MSI Gaming X 5500XT 8 GB buldum 2. el değişimden gelmiş sıfır kutulu ne düşünüyorsunuz?

İkinci el konusunda bir şey diyemem. Pulse ile Cyberpunk 2077'yi stok 60-61 derece OC ile 65-66 derecede oynuyorum stok fan hızı olan 800-900 RPM civarında. 1070 Ti güçlü ve güzel ama garanti, güç tüketimi, yıpranma vb. olsun dezavantajlarını unutmamak lazım. Şahsen risk almaz sıfır 5500 XT 8 GB veya 1660/1660 Super alır arkama yaslanırdım.

Dediğim üründe sıfır zaten hocam kişiden alacağım zaten açmamış bile kutuyu etiketi bile öylece duruyor .

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…