RX 5500 XT vs GTX 1650 Super

Hocam evet eskiye nazaran çözmüş durumdalar eskiden çok sık wattman hatası alırdık ama neyseki artık böyle bir hata 8-9 aydır çözüldü. Aslında birebir denk ikisi de ama bana göre

GEFORCE® EXPERIENCE​

Sayesinde bir adım önde gibi. Tabii bu benim şahsi yorumum Önceden AMD'de oyunu optimize etme özelliği vardı RAPTR uygulamasında ama nedense kaldırdılar. Bide hata oranı daha düşük gibi ama NVDİA tarafını şu an kullanmadığım için durum ne bilmiyorum Tabii ki AMD iyi bende kullanıyorum ve sorunsuz ama objektif olmak lazım

@Ucsktr Radeon Software da güzel bir program aslında, ben kayıtlarımı ondan yapıyorum bayağı kullanışlı. Overclock sayfası da bayağı güzel. Optimizasyon olayının pek bir esprisi olmuyordu aslında Youtube'dan vb. kendine göre en iyi ayarları bulabiliyorsun çünkü. Eski kartım Nvidia'ydı oyunu optimize et diyordum saçma sapan çözünürlükler falan veriyordu düzelttiler mi bilmem. Ne AMD'de ne de Nvidia'da o özelliği kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…