Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 25 Aralık 2020 #11 WARTEX dedi: 1900 gibi bir fiyata Asus dual rx 580 4Gb versiyonu var. Peki bu değerlendirilir mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Bahsettiğiniz kartların ikisi de 580'den daha üstün.
WARTEX dedi: 1900 gibi bir fiyata Asus dual rx 580 4Gb versiyonu var. Peki bu değerlendirilir mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Bahsettiğiniz kartların ikisi de 580'den daha üstün.
M Muzlusüt Kilopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 512 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #12 WARTEX dedi: 1900 gibi bir fiyata ASUS Dual RX 580 4 GB versiyonu var. Peki bu değerlendirilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam asla almayın ben 950 TL'ye almıştım geçen Black Friday indiriminde. Coil Whine vardı değiştirdim, yine Coil Whine vardı. Sonrada iade ettim. Kronik sorunlu sanırım.
WARTEX dedi: 1900 gibi bir fiyata ASUS Dual RX 580 4 GB versiyonu var. Peki bu değerlendirilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam asla almayın ben 950 TL'ye almıştım geçen Black Friday indiriminde. Coil Whine vardı değiştirdim, yine Coil Whine vardı. Sonrada iade ettim. Kronik sorunlu sanırım.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 25 Aralık 2020 #13 Stebph dedi: Oyundan oyuna birbirlerini geçiyorlar hocam. Araya “=” konulması daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Geçiyor. DX 12 testinde de geçmiş.
Stebph dedi: Oyundan oyuna birbirlerini geçiyorlar hocam. Araya “=” konulması daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Geçiyor. DX 12 testinde de geçmiş.