Sapphire RX 5500 XT Pulse 11295-03-20G 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
5500XT. Ancak sorun yaşayanlar var. Ne kadar driver sorunları yok denilse de sorun yaşayan görüyorum. CS:GO'da arada pek fark olmayacaktır. Phoenix modelinin soğutması kötü. Onu da göz önünde bulundurun. 80 dereceleri rahatça görüyor.
AMD genel olarak yazılım sıkıntıları olan bir kart. NVİDİA tarafında ise tek bir fanı var. Açıkçası ben bu ikisinin arasından AMD seçerdim çift fanlı ama yazılım sıkıntılarıda olmaz diyemem.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
AMD genel olarak yazılım sıkıntıları olan bir kart. NVİDİA tarafında ise tek bir fanı var. Açıkçası ben bu ikisinin arasından AMD seçerdim çift fanlı ama yazılım sıkıntılarıda olmaz diyemem.
Sapphire RX 5500 XT Pulse 11295-03-20G 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Performans olarak 5500XT 8GB biraz daha iyi ama sorun yaşayanların sayısı önemsenmeyecek seviyede değil. Bence 1650S alın içiniz rahat etsin ama o modeli değil çift fanlı bir modeli.