BlackRockMK
Hectopat
Daha fazla
MSI Gaming X modelinden biraz uzak durmanı öneririm. Bu kartta diğer 5500 XT'lerden daha yüksek frekans var ve bu iyi değil. Işıklı mışıklı olması önemli değilse bizzat kullandığım Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB modelini öneririm hem daha ucuz hem de oldukça başarılı.
Sapphire Pulse AMD Radeon RX5500 XT 8GB 128Bit GDDR6 PCI-E Fiyatı
Sapphire Pulse AMD Radeon RX5500 XT 8GB 128Bit GDDR6 PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Alternatif olarak 1660 Super bakabilirsin, Super olmayan 16xx serisi kartların alınmasını mantıklı bulmuyorum.
Yeni sürücülerden sonra pek öyle olduğunu düşünmüyorum. 5500 XT 8 GB rakip olarak 1660 Super'e daha yakın duruyor.
Bütçem 2600 (öğrenci olduğumdan 12 taksit şeklinde alacağım ondan dolayı 6 taksitli sitelerden alamam) civarında ve nakit değil frekans daha yüksekse genelde daha yüksek performans veriyor genele bakınca o nedenle o karta yakınlaştım nedenini açıklarsanız sevinirim ve iki 5500 XT arasında 500 tl var fark ne olur fps bakımndan?
1660 Superi beğeniyorum ama Gamegarajda satılıyor kaç yıl garanti sağlandığı ve güvenilirliği hakkında fikir verebilir misin?Arada herhangi bir FPS farkı olmaz. O frekans değerleri Sapphire Pulse ile de OC ile ulaşabileceğin miktarlar. MSI Gaming X fabrikasyon frekansı yüksek ve bu modelde bundan dolayı sorun yaşayanlar vardı. Sapphire Pulse ile Gaming X arasında 500 TL'ye değecek hiç fark yok kartın ışıkları dışında.
Fiyatına göre ideal kartlar bana göre bu ikisi;
Sapphire Pulse AMD Radeon RX5500 XT 8GB 128Bit GDDR6 PCI-E Fiyatı
Sapphire Pulse AMD Radeon RX5500 XT 8GB 128Bit GDDR6 PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
İlla ışığı olsun, tasarımı önemli dersen de Sapphire Nitro+ iyidir. Maalesef diğer tüm 1660 Super'ler ve 5500 XT'ler gereksiz pahalı.
Sapphire Nitro+ RX 5500 XT SE 11295-05-20G AMD Radeon RX 5500 XT 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
1660 Superi beğeniyorum ama Gamegarajda satılıyor kaç yıl garanti sağlandığı ve güvenilirliği hakkında fikir verebilir misin?
En kötü ihtimalle 5500XT alacağım ama şansım varsa 1660 superi araştırıcam internetten belki bulabilirim daha güvenilir bir yerde
Evet tabi bencede o noktada problem yokta işte marka için bazen insan yönelmiyor değil@BarbarosYANIK yalnız ASUS Dual ile Sapphire Pulse arasında 300 TL'ye yakın fark var. 1-2 derece ve 1 FPS için değmeyecek bir miktar. Ben Corsair 275R (önü kapalı olan) kasada 59-66 derece arası oynuyorum oyundan oyuna değişiyor.
Benim attığım videolara bakabilirsin, şimdi Shadow of The Tomb Raider yüklüyorum orada da 60-61 derece civarı. Pulse modeli şu haliyle bence en ideal kart. 2000 TL altına başka 5500 XT 8 GB bulunmuyor zaten.
Bütçenize de yetiyorsa Rx 5500xt ve 1660'dan daha iyi bir karttır alabilirsiniz.Sanırım bu kartta karar kıldım ne düşünüyorsunuz kart hakkında?
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı