RX 5500 XT WattMan sorunu madencilikte problem yaratır mı?

Bütçe
0

Alemdar11

Decapat
WattMan sorunu olan bir RX 5500 XT 8 GB mining esnasında sorun yaratır mı, yoksa sadece normal kullanımda mı bu sorun karşımıza çıkar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok ayarlarda WattMan veriyorsa eğer (donanımsal arıza yoksa yani) mining sırasında stabil ayarları bulduğunuz sürece sorun olmaz. Kartım stok ayarlarda manyak gibi WattMan hatası veriyorken sorunsuz mining yapabiliyorum. Oyunlardaki hatayı ise minik bir UV ile çözdüm.

UV nasıl yaptınız rica etsem yardımcı olabilir misiniz ben ne kadar yaptıysam da çözülmedi, garantiye yolladığımda ise garanti kartta bir sorun olmadığını söyledi. UV yaptığımda 8-9 saat kullanabiliyorum fakat yine kapanıyor en nihayetinde, UV'siz zaten 1 saat dayanırsa şükür ediyorum.

Voltajı ellemeden MHz düşürmeyi deneyebilirsin.

Bende RX570 var. Sizin kartınızın değerlerini çok bilmiyorum maalesef ancak voltajı ve çekirdek hızlarını her aşamada sabitlemeyi deneyin. Afterburner gibi yazılımları kaldırın. Hızlı başlatmayı kapatın. Değerleri deneyerek bulmayı deneyin. Modelin verilerine hakim değilim referans bir değer de bulamadım.

Voltajı ellemeden MHz düşürmeyi deneyebilirsin.

Bu şekilde mi?

Her aşamada sabitlemeyi deneyin derken tam olarak anlamadım onu @F16C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…