Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 20 Mart 2022 #11 Rogfan123 dedi: Siz karıştırdınız. RTX, NVIDIA teknolojisi; AMD, FSR teknolojisi. İkisi de RTX ama AMD, NVIDIA kadar değil. RTX konusunda geride bayağı. Genişletmek için tıkla... Ray Tracing 6000 serisi kartlarda var. Sizin bahsettiğiniz DLSS ve FSR başka şeyler.
Rogfan123 dedi: Siz karıştırdınız. RTX, NVIDIA teknolojisi; AMD, FSR teknolojisi. İkisi de RTX ama AMD, NVIDIA kadar değil. RTX konusunda geride bayağı. Genişletmek için tıkla... Ray Tracing 6000 serisi kartlarda var. Sizin bahsettiğiniz DLSS ve FSR başka şeyler.
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #12 Shahdee dedi: Ray Tracing 6000 serisi kartlarda var. Sizin bahsettiğiniz DLSS ve FSR başka şeyler. Genişletmek için tıkla... Var ona bişey demiyorum ama amd nvidia kadar iyi değil yazılım konusunda ray tracing konusunda.
Shahdee dedi: Ray Tracing 6000 serisi kartlarda var. Sizin bahsettiğiniz DLSS ve FSR başka şeyler. Genişletmek için tıkla... Var ona bişey demiyorum ama amd nvidia kadar iyi değil yazılım konusunda ray tracing konusunda.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 20 Mart 2022 #13 Rogfan123 dedi: Var ona bişey demiyorum ama amd nvidia kadar iyi değil yazılım konusunda ray tracing konusunda. Genişletmek için tıkla... Doğru.
Rogfan123 dedi: Var ona bişey demiyorum ama amd nvidia kadar iyi değil yazılım konusunda ray tracing konusunda. Genişletmek için tıkla... Doğru.