RX 5500XT 1660S gücüne geldi mi?

Ekin2407

Decipat
Makaleler
3
Arkadaşlar konuya hızlı giriceğim ilk başlarda RX 5500XT almayı düşünüyordum 5 6 ay önce çünkü o zaman aklım başımda değildi sonra GTX 1660 Super almaya karar verdim. Bu süreçte yayınlanan driverler ile YouTube platformunda izlediğim videolarda RX 5500XT ile 1660S arasında çok az FPS farkı var. Hatta bazı oyunlarda RX 5500XT öne geçiyor aradaki fiyat farkı malum en ucuz bulabildiğim 1660S 2300TL Palit markasının bunun yanında RX 5500XT daha ucuz sizce şu anda hangisi daha mantıklı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birkez daha anlıyoruz Battlefield serisi AMD ekran kartları için yapılmış. 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha tam olarak gelemedi ama gittikçe yaklaşıyor. Yine de şu anlık aralarında yer yer fark 10FPS'ye kadar çıkıyor. Bütçe varsa 1660S daha iyi bir tercih olur. Model önerilerim ise:

Kendim 4 GB'lik 5500XT kullaniyorum. Meshur lafi soyluyorum paran hangisine yetiyorsa en iyisi odur senin için. AMD yazilimsal sikintili NVIDIA donanim sikintili bazen tersleride olabiliyor. Yani teknoloji biraz sans isi diyebiliriz. Onerim 1660S yana para var ise yoksa siddetle 5500XT en basiti isinmiyor kart yukte 60 65 derece :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı