DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 26 Mayıs 2021 #21 Dark_Reader dedi: Hocam çok lazımsa İnceHesap'ta 4,3k ya falan düşüyor o zaman belki olabilir. Genişletmek için tıkla... Yine pahalı ama.
Dark_Reader dedi: Hocam çok lazımsa İnceHesap'ta 4,3k ya falan düşüyor o zaman belki olabilir. Genişletmek için tıkla... Yine pahalı ama.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #22 Bana stok yok o yüzden pahalı demeni istemiyorum onun fiyatına 1650S var saçma sapan üzgün atma. @MrGörkem
Bana stok yok o yüzden pahalı demeni istemiyorum onun fiyatına 1650S var saçma sapan üzgün atma. @MrGörkem
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 26 Mayıs 2021 #23 Yigit Efe Sirin dedi: Bana stok yok o yüzden pahalı demeni istemiyorum onun fiyatına 1650S var saçma sapan üzgün atma. @MrGörkem Genişletmek için tıkla... Ben AMD fanıyım taraftarıyım bana AMD daha mantıklı bir seçim gibi geliyor.
Yigit Efe Sirin dedi: Bana stok yok o yüzden pahalı demeni istemiyorum onun fiyatına 1650S var saçma sapan üzgün atma. @MrGörkem Genişletmek için tıkla... Ben AMD fanıyım taraftarıyım bana AMD daha mantıklı bir seçim gibi geliyor.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #24 AMD fanı olman bir şeyi değiştirmiyor. MrGörkem dedi: Ben AMD fanıyım taraftarıyım bana AMD daha mantıklı bir seçim gibi geliyor. Genişletmek için tıkla...
AMD fanı olman bir şeyi değiştirmiyor. MrGörkem dedi: Ben AMD fanıyım taraftarıyım bana AMD daha mantıklı bir seçim gibi geliyor. Genişletmek için tıkla...
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 26 Mayıs 2021 #25 Yigit Efe Sirin dedi: Bana stok yok o yüzden pahalı demeni istemiyorum onun fiyatına 1650S var saçma sapan üzgün atma. @MrGörkem Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yigit Efe Sirin dedi: Bana stok yok o yüzden pahalı demeni istemiyorum onun fiyatına 1650S var saçma sapan üzgün atma. @MrGörkem Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #26 MrGörkem dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1 sene önce atılmış bu video.
MrGörkem dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1 sene önce atılmış bu video.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #27 Yigit Efe Sirin dedi: 1 sene önce atılmış bu video. Genişletmek için tıkla... Şuan güncellemeler ile RX 5500 XT fırladı.
Yigit Efe Sirin dedi: 1 sene önce atılmış bu video. Genişletmek için tıkla... Şuan güncellemeler ile RX 5500 XT fırladı.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 26 Mayıs 2021 #28 Yigit Efe Sirin dedi: 1 sene önce atılmış bu video. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ekran kartı değil mi neresi değişecek?
Yigit Efe Sirin dedi: 1 sene önce atılmış bu video. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ekran kartı değil mi neresi değişecek?
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #29 MrGörkem dedi: Ekran kartı ekran kartı değil mi neresi değişecek? Genişletmek için tıkla... Normal de gülücük atan birisi değilim ama, dediğin olsun bir şeyi değişmez.
MrGörkem dedi: Ekran kartı ekran kartı değil mi neresi değişecek? Genişletmek için tıkla... Normal de gülücük atan birisi değilim ama, dediğin olsun bir şeyi değişmez.
K kadir öztekin07 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 26 Mayıs 2021 #30 Yigit Efe Sirin dedi: 5500XT o kadar etmez bence, alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım senin GPU RX580 O alınır mı sence? Armor serisinden bahsediyorum.
Yigit Efe Sirin dedi: 5500XT o kadar etmez bence, alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım senin GPU RX580 O alınır mı sence? Armor serisinden bahsediyorum.